Så planerar du en helkväll i city

...Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms... Spela ett parti biljard på Old Williams... Snick-snacka på Carl- Viktor med klassisk trubadurmusik i bakgrunden... Softa med en snygg drink på Bryggargatan... Dansa hela natten lång på Brygg CC alternativt luta dig tillbaka...

HITTA RÄTT UTESTÄLLEN

– Är vi tjejgänget börjar vi alltid med att äta gott, säger Josefin. Matchdagar faller valet givetvis på nån av sportbarerna i stan, annars blir det en riktigt bra restaurang. Under de senaste två åren har utelivet i Skellefteå genomgått något av en förändring. Nya restauranger, pubar och barer har bidragit till att Skellefteå idag känns trendigare än någonsin.

– Det finns många jättetrevliga mötesplatser i city även efter att butikerna har stängt och min känsla är att människor idag umgås på ett lite annorlunda sätt än tidigare. Ta bara en sådan sak som alla annorlunda och goda ölsorter. Efter att vi ätit brukar vi ofta gå på någon av pubarna som har ett rejält brett ölsortiment och provsmaka. Andra gånger fokuserar vi på klassiska pubaktiviteter som biljard eller dart.

Josefin berättar att det lite tidigare på kvällen också alltid är bra mingel och en riktigt skön loungekänsla på flera av uteställena. Och när kvällen blivit till natt är det bara två saker som gäller; bra musik och dans hela natten lång.
– Det känns verkligen som om utelivet i Skellefteå city har något för alla.

Läs också