Vinn klappar & jultomten på självaste julafton!

Så här ligger det till. På uppdrag av Jultomten kom 2500 nissar (jo, du hörde rätt. En hel tomtearmé) till Skellefteå för att bekanta sig med våra butikers utbud. Ja, inför julen och så. Dessvärre ville det sig inte bättre än att ingen av de 2500 nissar har kommit hem efter avslutat uppdrag. Jultomten är förstås orolig och har bett oss, eller snarare er om hjälp.

TOMTEJAKT 2019

Var med i #tomtejakt2019 och tävla om vad som förmodligen måste vara julens bästa överraskning. Nämligen en julklappsutdelning av självaste jultomten på julafton.

OM TOMTEJAKT

Nissarna finns i Skellefteås butiker och enligt rykten ska de ha krupit in i allt ifrån kläder och inredning till leksaker och köksgeråd. De har tagit tupplurar bland glasögon, smink och kilat in sig mellan bokryggar och blomkrukor. Ja, ni fattar. De gömmer sig överallt.

Ser du en bild på en nisse med information om tomtejakten i en butik så vet du att det finns nissar att hitta i just den butiken. Om ingen annan hunnit före dig.

OM DU HITTAR EN NISSE

Hittar du en nisse skriver du namn, adress och telefonnummer på baksidan* och lämnar nissen i den stora julstrumpan på Skellefteå Turistcenter, eller hos Ica Maxi eller Stora Coops kundtjänst.

Du har då chansen att vinna ett besök och en julklappssäck från Jultomten på självaste Julafton. Och ja, ju fler tomtar du hittar och lämnar in – desto större chans att vinna.

* Tycker ni att nissarna är lite stela och tvådimensionella? Jo, det är precis vad som händer med nissar när de drabbats av svår hemlängtan. Det är dock ingen fara, så fort de kommit hem igen blir de åter sina sanna jag.