Varmt välkomna till badsäsongen!

I mitten av februari, när vintern är som häftigast hyllas mörkret och kylan i Skellefteå. Med massor av värme. Kärleksförklaringar och ömhetsbetygelser. Till platsen och till våra hjärtan. Varmt välkommen till Vintersim och Skellefteå Pride – med allt vad det innebär!

Shape
Evenemang

Skellefteå Pride 2020

En vecka som hyllar mångfald och olikheter, rätten att vara den man är och den vill vara; och rätten att älska den man vill...
Vinter
Skellefteå
Skellefteå

Vintersim i Skellefteå – en kärleksförklaring!

14:e, 15:e februari, 2020 genomförs Skandinaviska mästerskapen i Vintersim i Skellefteå. Det är åttonde året i obruten följd. Här hittar du allt du behöver vet...

Taggar
Shape
Äventyr
Shape
Story
Spela video

VIDEO: Samtidigt i Skellefteå

Hur känns en sån där gnistrande vinterdag i Skellefteå? Jo, typ så här.

Shape
Äventyr
Shape
Story

Fruset hav

Längs Bottenvikens kust gör sig istiden hela tiden påmind, från landet som växer sig högre för varje år till det vindpinade frusna havet.
Vinter
Kågnäsudden
Kågnäsudden

Hitta boende

Shape
Natur

Upplev norrskenet

Norrsken upplever du bäst där det är som mörkast. Alltså, så långt bort från civilisationens ”ljusföroreningar” som möjligt.
Vinter
Skellefteå
Skellefteå

6 TIPS FÖR HELA VECKAN

Har du som mål att leva mer under Vintersim och Pride vecka? Här delar vi med oss av några knep om hur man håller motivationen uppe hela veckan!

Shape
Natur
Shape
Story

Älgsafari, kokkaffe och iskalla dopp i Svanseleskogarna

Svansele Vildmarkscenter är på många sätt ett första steg in i vad som kan kallas Europas sista vildmark. Från en mjukstart med kokkaffe, kanelbullar och en tur på vildmarksutställning...
Vinter
Svansele
Svansele
Shape
Värdskap

GREETERS – ETT PERSONLIGT VÄLKOMNANDE

Global Greeters är ett globalt nätverk av värdar som vill dela med sig av sin kärlek för sin plats på jorden. Här får du veta mer om Greeters i Skellefteå.

Restaurang- tips

Spela video

VIDEO: MELODIES OF THE ARCTIC

ALLT OM TÄVLINGARNA

ALLT OM TÄVLINGARNA

Dark & cold är initiativtagare tillika arrangörer av Vintersim och det är hos dem du anmäler dig och hittar allt om tävlingarna.
Allt om tävlingarna
Spela video

VIDEO: Varmt välkommen till kylan och mörkret