Come experience #MySkellefteå

De ärligaste och mest rörande berättelserna om en plats berättas av de som lever och verkar där. Under projektnamnet och taggen #MySkellefteå involverar och engagerar vi dig som Skelleftebo att visa platsen genom sina ögon.

Klas Nilsson – MySkellefteå

Det är precis vad Klas har gjort och han skrattar när jag frågar varför han har valt att bygga bo just här. Vi står på uppfarten till deras nybyggda villa, ritad av hans syster, vid Vitbergets fot och kastar snöbollar över vägen in i skogsbrynet.

Taggar
Shape
Äventyr
Shape
Naturnära

Agnes Boeske – MySkellefteå

Agnes Boeske valde att starta om, och platsen för det blev Skellefteå. "Om jag någonsin skriver en bok om mitt eget liv så får du inte bli inte förvånad om namnet Skellefteå förekommer en miljard gånger" – Agnes

Taggar
Shape
livsstilen
Shape
myskellefteå

Hanna Fjellstedt – My Skellefteå

Vi ville verkligen skapa en mötesplats för skejtande tjejer. Den yngsta är två år och det är kul att få vara en förebild, för när jag var liten och började skejta så fanns det ingen skejtande tjej i stan som jag kunde se upp till.

Taggar
Shape
City
Shape
myskellefteå

Fredrik Jonsson – MySkellefteå

Vara i nuet är man ju alltid egentligen, sen är det ju bara huruvida man kan ta hand om det eller inte. Mitt bästa tips är att bara sätta sig någonstans och tom-glo. Att stirra på folk, eller ut över en sjö eller äng och bara ta in det man ser där och då.

Taggar
Shape
bodan
Shape
myskellefteå

Robert Ungh – #MySkellefteå

"Jag tror inte att det är många som vet och förstår hur otroligt fin cykling det är på vitberget. Det är ju inte bara cyklingen, det är ju vandring och löpning och allt möjligt. Vitberget det är en pärla."

Taggar
Shape
Cykling
Shape
Vitbergsområdet