Midnattssolsloppet 14-15 juni

Midnattssolsloppet - allt du behöver veta

Nu går startskottet för Midnattssolsloppet 14-15 juni, en helg med racingelit, publikfest och aktiviteter för hela familjen. Välkommen till Fällfors, Skellefteå på en fartfylld folkfest. Här har vi samlat länkar till program, biljetter, busstransfer och annat matnyttigt inför ert besök!

Korta fakta & kontakt

Datum: 14-15 juni | Plats: Fällfors
Pris: Entré helgpass 350 sek
Läktarplats 300 sek
Campingplats 800 sek
VIP biljett 1500 sek
VIP biljett Guld 2000 sek

Större bokningar:
daniel.wikgren@drivecenter.se
Frågor kring biljetter:
beatrice@marklundmotorsport.com

Allt om Midnattssolsloppet

Midnattssolsloppet – allt du behöver veta

Boka in 14-15 juni för banracing med Skandianaviens elit. På en tidigare hemlig militärbas välkomnas såväl team som besökare som gillar fart, folkfest och motorsport att uppleva en riktig höjdpunkt veckan före midsommar. Klasserna som tävlar är TCR Scandinavia, Porsche Carrera Cup Scandinavia, GT4 och Formula Nordic. Så kicka igång sommaren med en fartfylld folkfest i norra Sverige!

Taggar
Shape
Evenemang
Shape
Sport

Köp biljetter idag!

Shape
Möten
Shape
Trivia

KURIOSA: VISSTE DU DET HÄR OM SKELLEFTEÅ?

Skellefteå är stort. Ja, ungefär lika stort som Skåne. Här bor lika många människor i en modern stad som vill framåt, som det finns människor som stortrivs på landsbygden...

TIPS PÅ BOENDE

TIPS PÅ BOENDE

Tillsammans med Drivecenter Arena presenteras ett urval av boendealternativ. Klicka här för att ta del av dem, eller kolla in BOENDE via menyn längst upp - för att kolla in samtliga alternativ runt om i Skellefteå.
Boende Midnattssolsloppet
Shape
Äventyr
Shape
Tips

Tips på 6 äventyr

I Svansele finns bland annat ett av Sveriges största vildmarksmuseum. Men också så mycket mer. Som äventyret runt knuten, kokkaffe i träkåsor och vildmarksbuffé serverad på viltplanka.
Sommar
Svansele
Svansele
Shape
Resa
Shape
Tips

Så här reser du hit!

Ibland hör vi att det skulle vara långt till Skellefteå men ser man sträckor i tid istället för i kilometer händer det något med avstånden...
Sommar
Skellefteå
Skellefteå
TÄVLINGSKLASSER 14-15 JUNI

TÄVLINGSKLASSER 14-15 JUNI

En tidigare hemlig militärbas välkomnar Sveriges elit inom banracing och alla er som älskar motorsport till Midnattssolsloppet. Klasserna som tävlar är TCR Scandinavia, Porsche Carrerra Cup Scandinavia, GT4 samt Formula Nordic.
Klasser som tävlar
Shape
Mathantverk

WHITE GUIDE-UPPLEVELSER

White Guide utser Sveriges bästa restauranger och caféer. I Skellefteå hittar du fem som vi är lite extra stolta över och som du också hittar i just White Guide. Passa på att besöka dem.

Shape
Café
Shape
Mat

CAFÉER ATT TA EN FIKA PÅ

Det är inte helt fel att påstå att fika är en social institution i Sverige. Att ta en fika känns otvunget. Liksom förutsättningslöst. Ni vet, vi fikar lika gärna tillsammans med en gammal som eller en ny be [...]

Shape
Hav
Shape
Story

EN PERFEKT MORGON

Ön, en slags slumrande pärla i den södra delen av Bottenvikens skärgård, har på så sätt väckts till liv för en bredare allmänhet.

Till kalendarium