Evenemangsstad

Med arrangemang som SM-Veckan vinter, Melodifestivalen, Nordsken, Trästockfestival och Stadsfesten samlar Skellefteå elitidrottare och världsartister; och växer som evenemangsstad! Genom evenemang lockar vi besökare till Skellefteå och bidrar till att stärka Skellefteås attraktivitet. Här ska det vara enkelt att arrangera evenemang.

VIDEO: Evenemangsstaden Skellefteå
Shape
Arrangera

Tips till arrangörer

Här hittar du en rad nyttiga tips till dig som vill arrangera i Skellefteå. Som hur du går tillväga för att skaffa tillstånd och kapacitet på våra anläggningar.
Sommar
Skellefteå
Skellefteå

Evenemangscoach – en kontaktväg in

Kontakta Visit Skellefteås evenemangscoach Jenny. Hon är vägen in för er som vill arrangera i Skellefteå. Läs mer här >>

Taggar
Shape
Arrangera
Shape
Kontakt
Shape
Evenemang

EVENEMANGSARENOR I SKELLEFTEÅ

Vi har arenor och hallar som lämpar sig för både inom- och utomhusarrangemang. Skellefteå som stad har lång erfarenhet av att arrangera stora evenemang och tävlingar.

Shape
Arrangera

BILJETTER OCH EXPONERING

Här hittar du information om hur vi kan hjälpa er att exponera ert evenemang men också hur biljettförsäljningen i Skellefteå fungerar och hur vi tillsammans kan göra riktigt bra saker.

Shape
Möten
Shape
Resa

Så tar du dig till Skellefteå

Det är enkelt att ta sig till Skellefteå. Vi har en egen flygplats samt buss- och tågförbindelser. Flygresan från Arlanda tar endast en timme...
Sommar
Skellefteå
Skellefteå
Shape
Arrangera

Genomförda evenemang

I Skellefteå är samarbetet med idrott och föreningar väl utvecklat och det finns ett starkt engagemang från både kommun och näringsliv. Här är några evenemang som sätter Skellefteå på kartan och där många aktörer arbetat tillsammans.
Sommar
Skellefteå
Skellefteå
SKELLEFTEÅ KRAFT ARENA

SKELLEFTEÅ KRAFT ARENA

Skellefteå Kraft Arena är en modern hockey- och evenemangsarena centralt belägen och nära Skellefteå Camping och Vitbergsområdet.
Läs här
NYTT KULTURHUS MITT I SKELLEFTEÅ

NYTT KULTURHUS MITT I SKELLEFTEÅ

Mitt i centrala Skellefteå bygger vi ett kulturhus som blir en kraftkälla i ett växande Skellefteå som utvecklas genom idéer och ett kreativt klimat.
Läs här