Bästa campingsommaren!

Camping handlar om att koppla av. Ha det skönt och ta dagen som den kommer. Sola och bada och förströ sig med ytliga nöjen när andan faller på. Men också skapa minnen att drömma sig tillbaka till. Varmt välkommen att forma dina framtida minnen i Skellefteå i sommar.

VIDEO: Samtidigt i Skellefteå

Sommar på campingarna!

Familjen Nielsen har varit med förr. Det är nämligen sjunde året i följd som de husvagnssemestrar med barnen i Skellefteå. Här får du deras fem tips för en lyckad husvagnssemester.

Taggar
Shape
Camping
Shape
Story
Shape
Evenemang
Shape
Teater

Sommarteater: Bröderna Lejonhjärta

Västerbottensteatern gör comeback med
Sommar
Skellefteå
Skellefteå
Badplatser att förälska sig i
Shape
Bad
Shape
Tips

Badplatser att förälska sig i

En sak är säker, befinner du dig i Skellefteå i sommar behöver du inte oroa dig för bra alternativ när du behöver svalka.
Sommar
Skellefteå
Skellefteå
Shape
Familj
Shape
Tips

Körglädje på en av Europas modernaste kartingarenor

Ett av sommarens fartfylldaste nöjen finns i Furunäs, knappt tio minuter utanför Skellefteå. Där ligger nämligen Skellefteå karting arena, en plats att avgöra vem som egentligen kan prestera familjens snabbaste varvtider.
Sommar
Furunäs
Furunäs
Shape
Äventyr
Shape
Tips

SKELLEFTEÅ ADVENTURE PARK

Alltifrån en 80 meter lång zipline som garanterar skönt sug i magen till ett barnäventyr ett par meter ovan marken. På Skellefteå Adventure Park finns svindlande utmaningar för stora såväl som små.

Shape
Naturreservat
Shape
Utflyktsmål

ALLT OM BJURÖKLUBB

Bjuröklubb är ett av Skellefteås mest besökta utflyktsmål. För alla som har varit där är halvöns förtjänster uppenbara, att fånga Bjuröklubbs i text eller tal är däremot inte busenkelt. Men låt oss i [...]

Alla campingar

Artistsvep 2019

Shy Martin, Veronica Maggio, Timbuktu, Seinabo Sey och Laleh. Ja du ser ju, denna musiksommar i Skellefteå får du bara inte missa. Och då har vi ändå bara nämnt några av sommarens stora artister

Taggar
Shape
Evenemang
Shape
Hav
Shape
Story

EN PERFEKT MORGON

Ön, en slags slumrande pärla i den södra delen av Bottenvikens skärgård, har på så sätt väckts till liv för en bredare allmänhet.

Shape
Familj
Shape
Story

Utforska Exploratoriet!

Till Exploratoriet på Nordanå kommer du för att utforska och laborera, berättar David. Vi vill stimulera till att tänka utanför lådan och att du själv ska bli en aktiv del i upplevelsen
Sommar
Nordanå
Nordanå
Shape
Tips
Shape
Utflyktsmål

12 UTFLYKTSMÅL ATT UPPTÄCKA

En riktigt bra sommardag handlar ibland om att bara vara spontan. Att välja en plats — kanske en ny som du aldrig tidigare besökt eller en gammal favorit du länge velat återvända till — och bara ge sig av. [...]

Dinosaurs Skellefteå

Upplev giganternas värld! 30maj - 25 augusti. Ta ett steg tillbaka i tiden och kliv in i en förtrollad värld, vår historia! För 65 miljoner år sedan styrde de mest otroliga varelserna planeten jorden.

Taggar
Shape
Evenemang
Shape
Familj
Spela video

VIDEO: RESTAURANGER