Få hjälp med ditt möte!

Att arrangera ett stort möte kan vara tidskrävande. Därför kan det vara klokt att ta professionell hjälp med allt det praktiska. Våra lokala kongressarrangörer har dessutom en utmärkt lokalkännedom, relationerna med våra lokala anläggningar och vanan att arbeta i Skellefteå.

DET HÄR KAN DU FÅ HJÄLP MED

Många som tar på sig ansvaret för värdskapet och planerar en kongress, gör det utöver sitt ordinarie jobb. Därför kan det finnas brist på arbetskraft, tid eller helt enkelt för lite kunskap om hur och vad som bör göras och dessutom när. Det är där en PCO hjälper dig genom alla steg i planeringsarbetet och skapar förutsättningar för lyckat möte. Här finner du två PCO er med stor vana att arbeta i Skellefteå.

Vida Nord PCO

Vida Nord erbjuder rådgivning, planering och koordinering av ert möte från första uppstartsmöte, genom kreativt idéarbete, projektledning och produktion. upprättar budget och tidsplan samt förhandlar och tar fram avtal med leverantörer av lokaler, transporter, förtäring och boende.

De erbjuder en administrativa plattform för att
hantera webbsida, anmälningar och ett integrerat
ekonomisystem. Vida Nord kan även hjälpa till med grafisk produktion av allt som hör mötet till. Inbjudningar, hemsida, programböcker, namnbrickor, rollups, bordsplaceringar, marknadsföring och pressbearbetning.
www.vidanord.se

Nordic Congress PCO

Nordic är en PCO. (Professionell Congress Organisera som arrangerar nationella och internationella kongresser. Nordic Congress äger Umeå Congress och har övertagit Nordic Incoming affärsområde mot den internationella marknaden.

I bolagen finns kreativa producenter och projektledare som hjälper dig med allt för konferensen, kick-offen och kongressen. Via en modern kongressplattform hanteras hemsidor, anmälningar, betalningar, bokningar av boende, seminarier, aktiviteter och middagar.

www.umea-congress.se

 

Sabina Consulting
Sabina Consulting är en Event och konceptbyrå, vi är ett litet team med drivna, kreativa och energirika person som älskar produktionsprocessen och lägger vårt hjärta och själ i arbetet. Vi tar hand om all mötes- och evenemangshantering och erbjuder ett brett utbud av tjänster med allt från förberedelser, registrering och innehåll till en totallösning allt för att kunna möta kundens behov.

Sabina Consulting

Läs också