Hotell- & evenemangspaket

660kr person
Dinosaurs The Exhibition - Medlefors

1 biljett per gäst, övernattning dubbelrum, enkelrum eller familjerum inkl. medlefors hemlika frukostbuffé, morgonrock, fri tillgång till vår relaxavdelning, fri parkering med möjlighet till motorvärmare samt trådlös Internetuppkoppling.

Boka nu
Shape
Dinosaurs The Exhibition - Scandic

Mellan den 30/5-25/8 presenteras en unik världutställning i Skellefteå. Prisexempel för 2 vuxna - 2 barn i famljerum, frukostbuffé och entré från 483kr per person. För boking och information: 0910-752401 - skelleftea@scandichotels.com

Boka nu
Shape
Från 392 kr/person
Västerbottensteaternpaket - Medlefors

Visste du att din teaterbiljett innehöll mer än bara teater ? Inte nog med att du kan åka gratis lokalbuss med din biljett så ger den dig också 20% rabatt på din övernattning på Medlefors.

Boka nu
Shape
Stadsfesten Boende

Följande boende erbjuds:
Scandic Skellefteå | Quality Hotel – Skellefteå Stadshotell | Best Western Malmia Hotel | Aurum Hotell & Konferens Center | Medlefors – Hotell och Konferens | Skellefteå Camping

Läs mer
Shape
Från 895 kr
Laleh – middag och boende Stadshotell

Nu går det att boka boende på första parkett mot scenen hos Quality Hotel Skellefteå i samband med Laleh:s konsert lördag den 17 augusti.
Bokning: q.skelleftea@choice.se eller 0910-71 10 60

Boka Biljetter
Shape
Från 705 kr
Exploratorietpaket - Medlefors

Vi har paketerat ditt nästa familjeäventyr. Logi inkl vår hemlika frukost tillsammans med biljetter för hela familjen på Skellefteås eget Science center, Exploratoriet. Ett måste för den utforsknings och laboreringsintresserade.

Boka nu
Shape
Från 555 kr
Shoppingpaket på Stadshotell

I Skellefteå hittar du ett stort utbud med allt från små enskilda butiker till många av de stora kedjorna och mysiga kaféer. I paketet ingår en 2-rätters middag och entré till nattklubben.

Boka nu
Shape
Från 1250 kr/p
Gourmetweekend på Stiftsgården

Kombinera gourmetkvällen med en övernattning på mysiga hotellet Stiftsgården. 5-rättersmiddag med vinpaket - Logi - Frukostbuffé
2500 kr för 2 personer

Boka nu
Shape
Från 940 kr/p
Weekendpaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters herrgårdsmiddag, stor härlig frukostbuffé och boende i avkopplande hotellrum, del i dubbelrum. Gäller med ankomst fredag eller lördag.

Läs mer
Shape
Från 1900 kr
Leos Leklandpaket på Aurum Hotel

2 vuxna + 2 barn (under 12 år). Efter lek äter ni av buffén på närbelägna hotell Aurum och sover gott i Superiorrum med bäddsoffa. Frukost väntar på morgonen och hotellet har stor relaxavdelning.

Boka nu
Shape
730kr/p
Weekendrabatt Scandic Friends

Bo och ät på Scandic! Medlem i Scandic Friends erbjuds 20 % rabatt på boende och 10 % rabatt på mat under helger. Är du inte medlem, kan du bli det enkelt idag. KOD FG2

Boka nu
Shape
Från 790 kr
Bowlingpaket på Aurum Hotel

Rakt över gatan från hotellet ligger Bowlingkompaniet. Spela en stund och sedan kan ni äta gott från hotellets buffé på kvällen - eller så gör ni tvärtom! Självklart ingår frukost i erbjudandet samt tillgång till relaxavdelning.

Boka nu
Shape
Från 725 kr
Fredagsmyspaket - Aurum Hotel

Nästan ett måste - och varför inte njuta av det på hotell. Ni får lite smått och gott på rummet vid ankomst, må hända sen ett besök i relaxavdelningen? Därefter väntar kvällens buffé uppdukad och ni får frukost morgonen därpå.

Boka nu
Shape
Från 1 450 kr
Avkopplingspaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters middag och varma bad under stjärnhimlen. Med Avkopplingspaketet kan ni kombinera shopping, bio etc med några sköna timmar i Fröken Huss Spa & Relax- mysig relaxavdelning med varma utomhuspooler.

Boka nu
Shape
545 kr/p
Seniorpaket - Aurum Hotel

För seniora gäster som vill ha lite lyx i vardagen eller på helgen. Kanske slappna av i jacuzzin eller bastun på kvällen? Frukost och kvällensbuffé ingår. Kanske vill ni unna er en spabehandling? Det är ni värda!

Boka nu
Shape
Från 1 290 kr
Weekendpaket - Aurum Hotel

Slappna av för en helg och låt dig serveras både frukost och middag. Njut i relaxavdelningen med bastu, pool och jacuzzi. Weekendpaketet är perfekt om man vill komma bort en helg, lyxa till det och bara njuta utan alla måsten.

Boka nu
Shape