Skellefteå Convention Bureau

VAD GÖR EGENTLIGEN EN CONVENTION BUREAU?

En stor del av arbetet för en CVB handlar om att stötta personer på destinationen i att vilja, våga och kunna ansöka om och bjuda in till nationella och internationella möten på orten.

En Convention Bureau (CVB) är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar strategiskt med destinationsutveckling av en specifik ort genom möten. En CVB bidrar i ett långsiktigt perspektiv till att stärka dess varumärke och tillväxt.

En CVB ska hjälpa bland andra kommuner, högskolor och myndigheter att genom möten sätta fokus på deras verksamhet och destinationen de verkar på. Varumärksarbetet för destinationen är en mycket viktig del i en CVB:s verksamhet för att tydliggöra värden och få fler att sälja in den som mötesplats. En Convention Bureaus tjänster är alltid kostnadsfria.

Skellefteå Convention Bureau är en del den nationella branschföreningen  Swedish Network Of Convention Bureaus (SNCVB) vars medlemmar gemensamt driver viktiga frågor för mötesindustrin mot målet att bidra till fler och bättre möten i Sverige.

Läs också

Shape
Möten
Shape
Mötesvärd

Bli mötesambassadör!

Att vara en mötesvärd är något fint. Det innebär att du i ditt nätverk, privat eller i yrkessammanhang räcker upp handen och bidrar till att nästa stora möte hamnar i Skellefteå; och det betyder i sin tur att du skapar tillväxt
Sommar
Skellefteå
Skellefteå

Boende och möteskapacitet i Skellefteå

I Skellefteå finns många olika typer av möteslokaler och boenden för både stora och små möten. Välj mellan cityhotell, familjeägda småhotell, vandrarhem i herrgårdsidyll, fina campingstugor, konferensgårdar...

Taggar
Shape
Möten
Shape
Möten

Kontakta oss!

Vi hjälper dig att hitta de bästa alternativen för just ditt möte, säkerställer ledig kapacitet på destinationen och preliminärbokar boende, middag- och möteslokaler åt dig..
Sommar
Skellefteå
Skellefteå
Shape
Möten
Shape
Resa

Så tar du dig till Skellefteå

Det är enkelt att ta sig till Skellefteå. Vi har en egen flygplats samt buss- och tågförbindelser. Flygresan från Arlanda tar endast en timme...
Sommar
Skellefteå
Skellefteå
Shape
Case
Shape
Möten

Bästa praxis: FSUMs årskongress

I juni 2016 träffades Föreningen för Sveriges Ungdomsmottagning i Skellefteå. Anledningen var den nationella årskongressen som den här gången samlade 500 deltagare under tre dagar.

Shape
Möten

FESTMIDDAGAR OCH BANKETTER

Kapacitet finns för sittningar för upp till 1 000 personer, och chambre séparée kan ordnas för mindre grupper.

Shape
Aktiviteter
Shape
Möten

BÄSTA PRAXIS: PORSCHE ON ICE

De där fantastiska februaridagarna då italienska Porsche besökte Skellefteå, Swedish Lapland och gjorde heder av isen på Varuträsket - bara för att få uppleva hur det är att köra bil på fruset vatten.