5 inredningsbutiker med karaktär

...bra shopping är en intressant mix av saker och ting. För visst vill du hitta både stora, etablerade butikskedjor likväl som personliga butiker som går sin egen väg och vill överraska? I Skellefteå hittar du faktiskt både och...

SKÖNA SKOR, GOTT SÄLLSKAP OCH MÅNGA PAUSER

Vad är det som gör en bra shoppingupplevelse? Ja, förmodligen är svaret på den frågan rätt individuell. Ibland handlar det om att upptäcka den där prylen eller plagget du länge jagat till ett riktigt fyndpris. Andra gånger vill man överrumplas av något man inte visste att man behövde — eller ens trodde att man ville ha. 

Oavsett vilket , kan vi nog vara överens om att bra shopping alltid är en intressant mix av saker och ting. För visst vill du hitta både stora, etablerade butikskedjor som levererar lik väl som personliga butiker som går sin egen väg och vill överraska? I Skellefteå har vi faktiskt rätt många butiker som du inte hittar någon annanstans — inte minst om du söker personlig inredning.
Okej, det var själva utbudet, men vad tror du om platser som inbjuder till spontana möten? Med dina medshoppare och med andra, helt vanliga människor? Bra, då lägger vi till restauranger, caféer och inte minst uteserveringar till listan över vad som gör shoppingupplevelsen bra. Allt ifrån en kaffe latte i handen som gör att du står distansen ut till en fine-dining-upplevelse som sätter pricken över i:et. För det kostar en hel del energi att shoppa. Det vet alla som shoppat på riktigt.

Att pausa och proviantera fungerar bara till en viss gräns. Förr eller senare måste du vila — på riktigt. Och ska vilan bli så välgörande som du förtjänar är det fint om sängarna finns nära till hands. Och att de är sköna. Hur ska du annars orka nästa dag. Och där nästa?
Så tycker du att en mix av butiker, en variation av spontana mötesplatser och sköna hotellsängar låter som bra ingredienser för riktigt skön sommarshopping? Ja, då är förutsättningarna goda att du kommer stortrivas i Skellefteå i sommar. Och som grädde på moset bjuder vi på en trevlig atmosfär, hjälpsamma människor och bekväma avstånd.

Mer om shopping i Skellefteå hittar du här >>
Öppettider, parkeringar och annat praktiskt >>

Lilla lager Trädgårdsgatan 19.
Ingmar Inredning på Nygatan 61. Foto: Patrick Degerman
Old is New, Norra Bergfors 111. Boliden
Spets och ting på Nygatan 33.
Monostore på Nygatan 46.