Come experience #MySkellefteå

De ärligaste och mest rörande berättelserna om en plats berättas av de som lever och verkar där. Under projektnamnet och taggen #MySkellefteå involverar och engagerar vi dig som Skelleftebo att visa platsen genom sina ögon. För just 2019 har vi valt ut 10 personer med vitt skilda bakgrunder, intressen och vardagsliv som under en månad var får berätta om sitt Skellefteåliv och varför dom har valt denna plats på jorden.
Klas Nilsson
Come ski with me in #MySkellefteå >

Tänk ifall du kunde leva både i staden och på landet på samma gång, med bara 5 minuter till centrum och skogens alla möjligheter runt hörnet? Det livet lever Klas Nilsson. En av världens bästa långdistansåkare på skidor. 🌍 Hör hans [...]

Läs hela storyn
Shape
Agnes Boeske
Come start over with me in #MySkellefteå >

Hur känns det att starta om? I ett nytt land med ett nytt språk. Ett nytt jobb och nya vänner. Agnieszka Boeske vet. Hör hennes #MySkellefteå story om hur hon började om i Skellefteå på ruta och och hur hon känner för platsen.

Läs hela storyn
Shape
Hanna Fjellstedt
Come hang out with me in #MySkellefteå >

När hanna var liten hade hon ingen skejtande tjej att se upp till. Nu är hon en förebild för unga skejtande tjejer i Skellefteå genom initiativet Systraskate. Hör hennes berättelse som inte lämnar någon orörd.

Läs hela storyn
Shape
Fredrik Jonsson
Come be present with me in #MySkellefteå >

"Vara i nuet är man ju alltid egentligen, sen är det ju bara huruvida man kan ta hand om det eller inte." Fredrik bor på en hästgård några kilometer utanför Skellefteå tillsammans med sin man, sina hästar, påfåglar, hönor och katter.

Läs hela storyn
Shape
Robert Ungh
Come be present with me in #MySkellefteå >

"Jag tror inte att det är många som vet och förstår hur otroligt fin cykling det är på vitberget. Det är ju inte bara cyklingen, det är ju vandring och löpning och allt möjligt. Vitberget det är en pärla."

Läs hela storyn
Shape