Mötesarenor i Skellefteå

I Skellefteå finns konferensanläggningar och arenor som lämpar sig för både större kongresser och mindre möten och konferenser. Här finns också goda möjligheter att konferera i annorlunda och natursköna miljöer. Det genuina värdskapet och närheten till naturen är det som präglar vår plats möjligheter till bra möten.

MÖTESARENOR

I Skellefteå finns konferensanläggningar och arenor som lämpar sig för både större kongresser och mindre möten och konferenser. I Skellefteå finns också goda möjligheter att konferera i annorlunda och natursköna miljöer.

SKELLEFTEÅ FINNS GODA MÖJLIGHETER ATT KONFERERA I UNIKA OCH NATURSKÖNA MILJÖER.

MUNKVIKEN>>
Ibland behöver man stanna upp för att komma framåt. I Munkviken hittar ni lugnet som ger er det fokus en bra konferens behöver. Ta med dina kollegor till en fantastisk miljö där skogen möter havet. Vår långa erfarenhet har lagt en gedigen grund till uppskattade möten för små och stora organisationer, allt kryddat med omtalat god mat och service.

SVANSELE WILDERSNESSCENTER>>
Vi har under årens lopp förstått hur fördelaktigt det är för människor att befinna sig i en avslappnande och naturnära miljö för att öka produktivitet och engagemang. Våra konferensgäster uppskattar det naturliga lugn som infinner sig i Blandskogen och vi får ofta höra deras lovord över denna annorlunda lokal.

SKRÅMTRÄSK SALOON>>
Skråmträsk saloon erbjuder företagsevent och konferensmöjligheter i en unik miljö.

SKELLEFTEÅ ADVENTURE PARK>>
Vi hjälper gärna er förening, skolklass, företag eller kompisgäng att sätta ihop en riktigt trevligt dag! Förutom klättring i våra höghöjdsbanor och besök i Vildmarksgruvan erbjuder vi mat tillagad över öppen eld, vedeldade badtunnor och bastu, konferens och festlokaler och övernattning.

technical