Miljöer för möten

I Skellefteå finns många möjligheter till möten i fina miljöer. Här finns lokaler anpassade både för de mindre sammanhangen och för större kongresser. Alla anläggningar har välutrustade konferensrum med all den teknik och service du behöver. Har du önskemål utöver det vanliga? Vi ordnar det

MÖTESSTADEN SKELLEFTEÅ

Stadshotellet

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell ligger mitt i Skellefteå med fantastisk utsikt över stadsparken och älven och nära till shopping och nöjesliv. I konferensavdelningen finns 16 moderna mötesrum och som mest ryms 400 personer i biosittning. Den pampiga festvåningen fungerar lika bra för möten som stora bankettmiddagar. Det integrerade hotellet har 113 bäddar och här finns även en stor restaurang, nattklubb, relaxavdelning och exklusiv sky sauna.

Antal mötesrum: 16

Max kapacitet: 400, biostittning

Gång 0 min, buss 0 min

www.skellefteastadshotell.se

Medlefors

Medlefors konferensgård ligger vackert beläget i en lugn och avskild miljö strax utanför centrala Skellefteå. Den omtalade maten är en stor del av upplevelsen och det finns stora möjligheter till rekreation och gemensamma aktiviteter på området. Av de 16 mötesrummen i olika storlek rymmer det största 380 personer i plenumsittning. Anläggningen erbjuder också 110 hotellrum och en härlig relaxavdelningen med pool, bastu och ljusrum.

Antal mötesrum: 16

Max kapacitet: 380, plenumsittning

Gång 20 min, buss 7 min