Verandan

Shape
Telefon
0910-71 10 60
Webbplats
www.verandan.se
Boka nu

På Verandan drivs vi av passionen att tillaga och servera god mat och dryck. Det handlar om kärlek, kunskap och respekt om råvaran, till dig som gäst och till våra kollegor på restaurangen. Vårt fokus är grillat kött, men givetvis har vi också fina fiskar och skaldjur på menyn.

Vi har Skellefteås mest populära lunchbuffé där vi serverar två varmrätter varje dag samt ett digert salladsbord, den norrländska palten samt dagens soppa finner du alltid hos oss.

På kvällarna är ni välkomna till vår nyrenoverade restaurang Bistro V där vi erbjuder klassiska rätter med en twist och en dos norrländsk charm. Vinet har en självklar plats hos oss. Vi rekommenderar gärna ett passande gott vin eller annan dryck till våra maträtter. Fråga vår kunniga personal för att få tips.

Henrik Larsson är vår fantastiskt duktiga köksmästare. Han ser med sina kollegor till att vi kan erbjuda den förstklassiga mat som ger vår meny. Henrik lagar mat med inlevelse och noggrannhet. Vi vill med vår à la carte-meny bjuda på en smakupplevelse utöver det vanliga som ska vara kvällens begivenhet. Petra Sehlstedt är vår magiska restaurangchef som med sina medarbetare ser till att göra just din kväll speciell i en trendig och trivsam miljö.

Vi har fantastiska lokaler för att ordna kickoffer, stora middagar, bröllop och andra festevenemang! Ta kontakt redan idag för att boka in ditt nästa event!

Boka nu