Texas Longhorn Steakhouse

Shape
Gör en kulinarisk utflykt till den amerikanska södern hos Texas Longhorn i Skellefteå. Här befinner du dig på ett riktigt köttställe med träbord, en stilren bardisk och exponerade tegelväggar.

På menyn hittar du något som passar alla smaker och åldrar. Dela en korg med pommes på sötpotatis med ditt bord, eller välj en tallrik med nachos som toppats med no-bean chili och cheddarsås. Till huvudrätt finns klassiker som hamburgare med ost, coleslaw, chipotledip och pommes frites eller möra revbensspjäll med en halv majskolv och bakad potatis eller varför inte en grillad tonfisk serverad med jalapeno-koriander majonäs samt pommes alt. bakad potatis.

Hos Texas Longhorn i Skellefteå är kvalité och utmärkt smak viktigt, därför väljs endast det bästa köttet som finns tillgängligt på marknaden. Till maten finns läskande cocktails som Margarita, med tequila, krossad is och limejuice, samt vin eller varför inte en Texas Amber! självklart finns det alkoholfria alternativ. Till efterrätt finns bland annat en ljummen äppelpaj serverad med vaniljglass.

Aktuella öppettider

Välkommen att boka bord på telefon 0910-14 700

Adress Tjärhovsgatan 14 (före detta Coasters lokaler)

Följ oss på sociala medier instagram och facebook: Texaslonghornskelleftea

Boka nu