Saluhallen Stadskällaren

Shape

Alla våra leverantörer har vi valt med omsorg, de levereras av någon vi tycker om. Unika varor med kvalitet, smak, hållbart lantbruk och human djurhållning är det som krävs för att få hamna i vår saluhall, är det dessutom från vårt absoluta närområde är det förståss ännu bättre.

Stadskällaren rymmer allt du söker, både för att skapa en extra ordinär kulinarisk måltid, eller vardagsmiddagen. Vi har charkdiskar med färskt kött, hängmörat kött, korvar, charkuterier, delikata ostar och vilt kött i frysen.

På hyllorna hittar du olivoljor, kryddblandningar, te & kaffebönor, choklad, japanska & mexikanska produkter pasta, ris och såååå mycket annat.

Härlagat kallar vi de produkter som vi producerar själva. Sortimentet varierar efter säsong, efterfrågan och kockarnas fantasi. Du kan bland annat hitta smaksatt smör, rödvinssås, marinader, spännande såser, gravad fjällröding. Vi bakar eget bröd med kockarnas favorit kryddblandningar.

Naturligtvis ligger fokus även på grillsäsongen, vi har ett brett sortiment av kött, rubbar, såser, kryddor, kol, ved och grillredskap.

Knivar, peppar och saltkvarnar, kastruller, stekpannor är några av dom proffredskap som du också hittar i butiken.

Vår stora tillgång är närheten till köket, det är lätt att ta hjälp av våra kockar och deras kunskap om råvaror och tillagning.