Restaurang Scandic Skellefteå

Shape
Telefon
+46(0)910-75 24 00
Boka nu

Hotellets har en grön och skön innergård med ett avkopplande vardagsrum där finns ett mattorg med fokus på det sociala mötet. Till mattorget vill vi locka såväl hotellgästerna som Skelleftebor till frukost, lunch, brunch, middag och aw. 

 

Vårt vardagsrum och innergård innefattar bar, restaurang, lounge och mattorg, en stor social mötesplats med sittplatser för upp till dryga 400 personer. Frukosten är öppen för både hotellets gäster och för de som känner för att unna sig en lyxig hotellfrukost innan jobbet eller som start på en skön ledig dag. Under lunch och middag serveras en stor variation av sallader med tillbehör i form av kött, fisk eller vegetariska rätter. Under kvällstid finns även en  à la carte-meny och sharing dinner som sätts av kvällens ansvariga kock. 

 

Köket flirtar med världens alla hörn men har en tydlig koppling till det lokala och närodlade. Våra kockar träffar du på mattorget där de pratar mat och trancherar för en extra upplevelse. Det finns även en dagsfärsk à la carte-meny samt små goda rätter att välja bland. I baren hittar gästen även lokala ölsorter och välskakade cocktails där vår örtträdgård sätter lite extra krydda. 

Innergården i kombination med våra stora konferensmöjligheter ger möjligheter till allt från lobbyjobbande till riktig stora möten eller varför inte byta kontorsmiljö för en dag. Scandic Skellefteå siktar mot att bli stadens självklara mötesplats. 

Boka nu