Matbaren Stadskällaren

Shape

Från kl 17:00 kan du reservera bord i matbaren. Vi har alltid lite platser som är avsedda för drop in gäster som vill äta eller dricka något gott fast de inte hunnit boka något bord.

Med utgångspunkt i säsongens bästa råvaror och utbudet i Saluhallen skapas en levande meny som förändras över tid, kan till och med ändras under kvällen. Ni väljer av vårt stora utbud av mellanstora rätter, eller den färdiga kombination som kocken för dagen tipsar om. 3-4 st motsvarar en varmrätt. Rätterna bärs ut i takt med att kocken är klar, en i taget. Ett härligt sätt att dela en måltid med vänner.

Eftersom menyn ändras ofta så finns ingen meny publicerad, annorlunda javisst, men lite som hemma, vad blir det till middag!
Med minst 16 olika mellan rätter i en blandning av fisk, skaldjur, fågel, kött och grönt med ett spann på 55-135kr/ rätt kommer det att finnas kombinationer som passar alla.
Exempel på rätter som erbjuds just nu är:
Steak Tartar Asian style, Ankbröst med bakad fänkål och Puylinser, Iberico secreto med ramslök och mycket annat gott.
Allt serveras på ett rustikt sätt direkt från kastruller, fat och karotter.

Mellan 13:30-17:00 serveras något lättare rätter som en hink räkor med vår egen aioli eller en bricka från våra färskvarudisken med charkuterier och lagrade ostar, eller bara kaffe med dopp.

Vi hoppas att Saluhallens matbar ska bli en mötesplats dit du vill ta med familj och dina vänner för att umgås med oss.

Välkommen!

 

Boka nu