Hårt jobbande huskies!

Tänk att du är omgiven av vinterns mjuka mörker. En klotrund fullmåne kastar sitt bleka ljus mellan granarnas snötyngda grenverk. Det enda som trängs med tystnaden är hundarnas tassar och slädens medar när de vidrör den nyfallna snön. Tiden står som stilla, evigheten rusar i alla upptänkliga väderstreck och det är du som står längst bak och bestämmer...

HUNDSPANN I SKELLEFTEÅ

Tänk att du är omgiven av vinterns mjuka mörker. En klotrund fullmåne kastar sitt bleka ljus mellan granarnas snötyngda grenverk. Det enda som trängs med tystnaden är hundarnas tassar och slädens medar när de vidrör den nyfallna snön.

Tiden står som stilla, evigheten rusar i alla upptänkliga väderstreck och det är du som står längst bak och bestämmer. Tillsammans med erfarna skogsmänniskor och dragvilliga huskies tar du dig ut i de norrländska skogarna, fyllda av upplevelser och intryck. Ta en fikatur i varierande skogslandskap eller jaga naturens mystiska skådespel, norrskenet. Har du turen på din sida kanske du får en skymt av skogens skygga invånare.

Läs också