Skellefteås Idrottsgala 2019

Var
Skellefteå
26 okt

För andra året arrangeras Skellefteås egna idrottsgala! Ett festligt tillfälle för att hylla den lokala idrotten. Skellefteås Idrottsgala är ett arrangemang som riktar sig till alla som har en koppling till den lokala idrotten: utövare, lag, ledare, föreningar, familjer och vänner.

Visst kommer ni!

PRISKATEGORIER:
Årets Manliga Idrottare
Årets Kvinnliga Idrottare
Årets Hederspris
Årets Eldsjäl
Årets Ledare
Årets Idrottsprofil
Årets Förening
Årets Lag

Nomineringsprocessen ser lite annorlunda ut till skillnad från föregående år. Västerbottens Idrottsförbund är samarbetspartner till galan och en av prisutdelarna och har hjälpt till att forma nomineringsplanen för årets gala. Förhoppningen är att skapa ännu större delaktighet och engagemang inför galan. I år börjar nomineringsprocessen med en första, öppen nominering till samtliga priskategorier. Föreningar, klubbar, idrottsutövare och allmänhet inbjuds att nominera, sista dag för nomineringens första del är 26 augusti.

Efter att en första, öppen nominering skett till samtliga kategorier, så kommer galans oberoende jury att utifrån de inlämnade nomineringsbidragen göra ett urval och gallra fram 3 finalister per kategori. Dessa kommer sedan att publiceras offentligt i början på september. Allmänheten inbjuds att rösta på dessa 3 finalister i respektive kategori. Sista dag att lämna sin röst är 11 oktober. Utifrån de inlämnade rösterna kommer sedan juryn lägga sina och de vinnande bidragen avslöjas på galakvällen.

PÅ SCENEN UNDERHÅLLER
Utöver priser och utmärkelser så blir det också god mat och musik! Jubël är bandet som består av medlemmarna Sebastian, Victor och David från Halmstad, som skrivit och gjort musik tillsammans i många år. Deras största hit är ”Dancing in the moonlight” som gjort bandet till ett känt namn både i Sverige och internationellt.
Jubël har ett unikt sound – ”Vi vill skapa en unik dynamik och detta skall även synas på scen när vi spelar Live”

Under kvällen blir det god mat och härlig underhållning. Mer information om Idrottsgalans programpunkter släpps under hösten.
Idrottsgalan äger rum den 26 oktober.

Mer info >>

Öppettider

26 Oct, 2019 - 26 Oct, 2019
Lördag -