Var
Stadsparksområdet Skellefteå
17 aug

Laleh gör en spännande konsertkväll vid Stadsparksområdet i Skellefteå lördag 17 augusti.
Scenen kommer stå till på Storgatan mellan Stadsparken och Verandan. Det är onumrerade ståplatser.


Program kommer senare, det kan ev. bli ett förband till Laleh.
Konserten med Laleh är ca 1,5 timme.

Hon släpper ett nytt album under våren 2019 och ger sig sedan ut på en sommar- och höstturné där det nordligaste stoppet blir i Skellefteå. Senast hon var ute på en sommarturné (efter att ha släppt albumet Kristaller) drog konserterna rekordpublik och såldes ut snabbt. Med vetskapen om att det nya albumet är i antågande under våren, beräknas trycket bli mycket stort på konsertbiljetterna även denna gången.

Konsertområdet vid Stadsparken i Skellefteå rymmer ett stort men begränsat antal besökare, köp därför biljett i god tid och säkra din plats till sensommarens största musikupplevelse i stan.
Early Bird biljetter: 565 kr*

From 1 mars höjs biljetterna till 650 kr inkl. serviceavgift. Ytterligare prishöjningar kommer under våren.

OBS! Området öppnar kl. 19.00, entré via Storgatan från Öster. Ingen åldersgräns. Men alla måste ha konsertbiljett oavsett ålder. I målsmans sällskap 0-14 år, från 15 år behövs ej målsman. 18 års gräns inne på restaurangområdet. Mat och dryck finns att köpa inne i restaurangområdet.
Det är EJ tillåtet att ta med barnvagn, stol, paraply, flaskor, husdjur samt egen mat och dryck in på området av utrymmes- och säkerhetsskäl. Rullstolsramp finns vid scenen.

 

BILJETTER:
Biljetter>> http://www.tickster.com/events/dbntpmlflz50jhe och på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452515 och biljett@visitskelleftea.se och på www.tickster.com
eller via Laleh.se och Livenation.se

www.laleh.se | www.facebook.com/lalehofficial | www.instagram.com/laleh/

Konserten är ett samarbete mellan Lost Army, Live Nation och Enbar.
*Early Bird biljetterna säljs i begränsat antal och under en begränsad tid. Förköpsavgift tillkommer.

Det kommer finnas en handikappramp i Stadsparken. Rullstolsburen betalar ordinarie pris och 1 ledsagare går in gratis och behöver skrivas upp på en lista på Skellefteå Turistcenter.

Öppettider

17 Aug, 2019 - 17 Aug, 2019
Lördag 19:00 - 02:00