Var
Nordanåteatern
12 jun

Communication in the era of cyborgs & algorithms

Vi lever i en tid där våra sätt att kommunicera har förändrats dramatiskt på en mycket kort tid.
Självklart kommer det inte att sluta. Med all ny teknik som kommer att vara inbäddad i vårt samhälle och även i våra kroppar, går vi snabbt mot en värld där resultatet fortfarande är okänt. Det vi vet är att det här kommer att öppna en värld där vi kommer att kommunicera på nya sätt. Det kommer att förändra hur vi kommunicerar, erbjuder tjänster och lever våra dagliga liv.

Creative Summit är en blandning av en konferens, workshop, fest och några väldigt hemliga ingredienser som vi inte får nämna. Vi har funnits sedan 2007. Äldre än de flesta av de idéer, innovationer, teknik och företag som vi brukar dela idéer runt. Allt sker under midnattssolen i norra Sverige.

Vi tror att det är viktigt att föra samman människor, för att dela med sig av kunskap, inspiration och idéer. Genom att skapa miljöer där människor från hela världen kan mötas, oavsett bransch eller bakgrund. 

Creative Summit är öppet för dig som gillar att dela med dig och göra saker för nya idéer, teknik och nya företag och tjänster. Vi strävar efter att ha talare med en bred mångfald, allt från multibillionföretag, innovatörer, musiker och visuella artister har delat scenen under åren.

 

 

Öppettider

12 Jun, 2019 - 12 Jun, 2019
Onsdag -