Var
The Great Northern
15 jan - 17 jan

DEN NYA INDUSTRINS VÄXTPLATS

Årets program utgår från den spännande fas som Skellefteå befinner sig i och som vi kallar Den nya industrins växtplats. I den byggs Europas modernaste batterifabrik, ett kulturhus och Norrbotniabanan. Arbetslösheten är låg, befolkningen ökar och bostäder byggs som aldrig förr. Basindustrin är stark och innovativ, den kreativa näringen slår nya triumfer och miljöteknikområdet fullkomligt kokar av idéer för det fortsatta livet på jorden. Den nya industrins växtplats är ett spännande ställe fyllt av möjligheter och utmaningar. Under tre dagar dyker vi djupare i dem.

TISDAG 15 JANUARI – HÄR ÄR VI!
Bizbuz inleds med en enda stor nulägesanalys där några av de viktigaste och mest spännande satsningarna som sker just nu presenteras. Vad händer i projekten och vad har allt sammantaget för betydelse för Skellefteå? Hur kan det skapa fler företag?

ONSDAG 16 JANUARI – OM FEM ÅR FRÅN NU
Det händer mycket i vår omvärld och det sker väldigt snabbt. Digitaliseringen förändrar radikalt våra samhällen, affärsmodeller och beteendemönster. AI kommer allt starkare liksom insikten att klimathotet inte minskar. Allt detta och mer påverkar förstås Skellefteås och dess näringslivs framtid. Men hur? Under Bizbuz andra dag blickar vi framåt och föreställer oss Skellefteå 2024.

TORSDAG 17 JANUARI – KOMMER VÄRLDEN ATT LYSSNA?
Den nya industrins växtplats må ha häpnadsväckande bra förutsättningar, men hur får vi världen att lägga märke till oss? Vad krävs för att Skellefteå ska locka till sig allt från investerare och kompetens till turister och nya invånare? Vi avslutar årets upplaga av Bizbuz med en inspirerande dag om konsten att väcka uppmärksamhet.

Detaljerat program och mer information finns inom kort på bizbuz.se >>.

INGEN KOSTNAD 
Ingen kostnad. Ingen anmälan. Massor av inspiration. Kom, lyssna och delta när och hur länge du vill.

Välkommen!

Öppettider

15 Jan, 2019 - 17 Jan, 2019
Tisdag -
Onsdag -
Torsdag -