Evenemang du inte får missa!

KLICKA HÄR FÖR FLER EVENEMANG

Det händer mycket mer än så här i och runt omkring Skellefteå. Klicka här för att komma till vårt kalendarium. Mycket nöje!

Till kalendarium
Shape
14-15/6 MIDNATTSSOLSLOPPET

Skandinaviens modernaste racingbana byggs just nu i Skellefteå. En helg med racingelit, publikfest och aktiviteter för hela familjen. Klasserna som tävlar är TCR Scandinavia, Porsche Carrera Cup Scandinavia, GT4 och Formula Nordic.

Läs mer
Shape
Från 150kr
15/6 - 14/7 SOMMARTEATER

Följ med till Körsbärsdalen och Törnrosdalen. Västerbottensteatern spelar Astrid Lindgrens älskade saga som sommarteater 2019. Nypremiär 15 juni 2019 i Medleforsparken, Skellefteå!

Läs mer
Shape
24,31/6 - 7,14/8 ALLSÅNG PÅ NORDANÅ

Förra årets succé är tillbaka på Snäckanscenen! Missa inte det populära musikevenemanget Allsång på Nordanå med Saga Eserstam och Mattias Kågström.

Läs mer
Shape
26-30/6 STADSFESTEN

Veronica Maggio, Otto Knows, Miriam Bryant, dee Snider. hur magiskt kan inte det bli? Stadsfesten lockar varje år ca. 90.000-100.000 besökare under de 5 dagar som arrangemanget pågår och är därmed Skellefteå:s största arrangemang!

Boka nu
Shape
28-30/6 REVY DET SJÄTTE SNEDSEGLET

Ett sommarrabalder på café båthuset i Örviken. ”Det sjätte snedseglet” är en naturlig uppföljare till förra årets succé ”Det sjunde gomseglet”.

Läs mer
Shape
5-7/7 NLOS BEACH SOCCER

NLOS Beach Soccer är en strandfest för alla som gillar fotboll, sommar och strand. Förutom beachfotboll kommer det att finnas en rad läckra kringaktiviteter och utmaningar på programmet.

Läs mer
Shape
9, 16, 23, 30/7 MUSIK VID BRYGGARBACKEN

Under fyra tisdagar i juli bjuds det (fri entré!) på somrig folkfest med musik av lokala artister, både mer etablerade och unga begåvningar.

Läs mer
Shape
10/7 ÖROCK

I år så kommer det en del nya artister. Jörgen Svedberg & Robert Lindberg - Opus 77 - Ben Carbine & the 18-Wheelers, och det kommer mer ....

Läs mer
Shape
11-12/7 SKRÅMTRÄSK COUNTRYFESTIVAL

Nu är det dags för den årliga countryfestivalen på byns bästa Saloon. I år bjuder de också på några spännande nyheter. Skråmträsk Countryfestival genomförs för tredje året i rad, med en spännande mix av artister.

Läs mer
Shape
11-13/7 MEDELTIDSDAGAR

I sommar finns chansen att göra en historisk tidsresa tillbaka i tiden när Skellefteås Medeltidsdagar arrangeras för andra gången. Möjligheten att uppleva tornerspel på nära håll, bågskytte från hästrygg och medeltida tongångar och smaker. Ja t.o.m tillverka sina egna medeltida kläder.

Läs mer
Shape
12-14/7 NLOS FLOORBAL

Välkommen till Nordic Light Outdoor Sports/Floorball för den tredje upplagan av cupen!

Läs mer
Shape
18-21/7 BURTRÄSKSVÄNGEN

Folkmusik, konserter, dans, kurser samvaro, matmarknad och givetvis en massa buskspel

Läs mer
Shape
Gratis
19-20/7 TRÄSTOCKFESTIVALEN

Skellefteås omtyckta och unika musikfestival Trästockfestivalen - är en härlig folkfest mitt i juli månad. Gratis entré pch med en mix av nyetablerade, erkända och alldelens unika artister. Välkommen till Nordanåområdet 19-20 juli!

Läs mer
Shape
615 kr
26/7 TRE KONSERTER - EN KVÄLL

Tre konserter på en kväll, och för en och samma biljett! Bo Kaspers Orkester, Seinabo Sey och Timbuktu & Damn kommer till Nordanå och Skellefteå. Välkomna till en fantastisk kväll med bra musik!

Boka nu
Shape
27/7 SÄVENÄS POP & VISFESTIVAL

Sävenäs Pop & Visfestival är den lilla intima festivalen i utloppet av Skellefteälven där älven möter havet. På scenerna möter du en salig blandning av musik allt från pop, rock och visa från 14 akter.

Läs mer
Shape
565 kr
17/8 LALEH

Laleh gör en spännande konsertkväll vid Stadsparksområdet i Skellefteå. Hon släpper ett nytt album under våren 2019 och ger sig sedan ut på en sommar- och höstturné där det nordligaste stoppet blir i Skellefteå.

Boka nu
Shape
Från 150 kr
TOM 25/8 DINOSAURS THE EXHIBITION

Upplev giganternas värld! Stor som en stadsbuss och med ett gap som kunde svälja 250 kg kött i en tugga. I sommar invaderar T-Rex och ett 30-tal andra dinosaurier Skellefteå.

Allt om utställningen
Shape
KLICKA HÄR FÖR FLER EVENEMANG

Det händer mycket mer än så här i och runt omkring Skellefteå. Klicka här för att komma till vårt kalendarium. Mycket nöje!

Till kalendarium
Shape