Evenemang du inte får missa!

KLICKA HÄR FÖR FLER EVENEMANG

Det händer mycket mer än så här i och runt omkring Skellefteå. Klicka här för att komma till vårt kalendarium. Mycket nöje!

Till kalendarium
Shape
Från 100 kr
30/5-1/6 NORDSKEN

Nordsken är en mötesplats för alla som gillar spel, kultur och kreativitet. Här känner du dig alltid hemma oavsett om du jobbar i branschen, är spelproffs, inbiten nörd, erfaren, nybörjare eller bara nyfiken.

Boka
Shape
Från 150 kr
30/5-25/8 DINOSAURS THE EXHIBITION

Upplev giganternas värld! Stor som en stadsbuss och med ett gap som kunde svälja 250 kg kött i en tugga. I sommar invaderar T-Rex och ett 30-tal andra dinosaurier Skellefteå.

Allt om utställningen
Shape
200kr
1/5 GAME OVER - A MUSIC FESTIVAL

Det är dags att för KF Mullberget och Nordskens vänner att slå ihop på Skellefteås bästa sändningstid. I anslutning till Nordsken arrangeras livemusik på Folkparken.
Metal, rock och alternativ musik kommer att presenteras på den le [...]

Boka nu
Shape
14-15/6 MIDNATTSSOLSLOPPET

Skandinaviens modernaste racingbana byggs just nu i Skellefteå. En helg med racingelit, publikfest och aktiviteter för hela familjen. Klasserna som tävlar är TCR Scandinavia, Porsche Carrera Cup Scandinavia, GT4 och Formula Nordic.

Läs mer
Shape
26-30/6 STADSFESTEN

Veronica Maggio, Otto Knows, Miriam Bryant, dee Snider. hur magiskt kan inte det bli? Stadsfesten lockar varje år ca. 90.000-100.000 besökare under de 5 dagar som arrangemanget pågår och är därmed Skellefteå:s största arrangemang!

Boka nu
Shape
9, 16, 23, 30/7 MUSIK VID BRYGGARBACKEN

Under fyra tisdagar i juli bjuds det (fri entré!) på somrig folkfest med musik av lokala artister, både mer etablerade och unga begåvningar.

Läs mer
Shape
11-13/7 MEDELTIDSDAGAR

I sommar finns chansen att göra en historisk tidsresa tillbaka i tiden när Skellefteås Medeltidsdagar arrangeras för andra gången. Möjligheten att uppleva tornerspel på nära håll, bågskytte från hästrygg och medeltida tongångar och smaker. Ja t.o.m tillverka sina egna medeltida kläder.

Läs mer
Shape
Gratis
19-20/7 TRÄSTOCKFESTIVALEN

Skellefteås omtyckta och unika musikfestival Trästockfestivalen - är en härlig folkfest mitt i juli månad. Gratis entré pch med en mix av nyetablerade, erkända och alldelens unika artister. Välkommen till Nordanåområdet 19-20 juli!

Läs mer
Shape
615 kr
26/7 TRE KONSERTER - EN KVÄLL

Tre konserter på en kväll, och för en och samma biljett! Bo Kaspers Orkester, Seinabo Sey och Timbuktu & Damn kommer till Nordanå och Skellefteå. Välkomna till en fantastisk kväll med bra musik!

Boka nu
Shape
565 kr
17/8 LALEH

Laleh gör en spännande konsertkväll vid Stadsparksområdet i Skellefteå. Hon släpper ett nytt album under våren 2019 och ger sig sedan ut på en sommar- och höstturné där det nordligaste stoppet blir i Skellefteå.

Boka nu
Shape
KLICKA HÄR FÖR FLER EVENEMANG

Det händer mycket mer än så här i och runt omkring Skellefteå. Klicka här för att komma till vårt kalendarium. Mycket nöje!

Till kalendarium
Shape