Är du vår nästa evenemangsansvarig?

Vi söker en destinationssäljare med evenemangsfokus. Ifall du är van att driva projekt från start till mål, älskar att bygga nätverk och långsiktiga relationer samt vågar att tänka så väl stort som att ’tänka om’ när så behövs, så är det dig vi söker

Spela film

Vi söker en destinationssäljare med fokus på evenemang

Skellefteå växer, och vi vill göra det tillsammans med dig. Evenemang är en av de största reseanledningarna och vi söker nu en destinationssäljare med fokus på evenemang. Att sälja in Skellefteå som en given plats för kultur-, nöjes- och idrottsevenemang.

Du kommer att arbeta införsäljande gentemot stora nationella arrangörer, men också rådgivande mot lokala evenemangsarrangörer samt peppa och stötta lokala idrottsföreningar att stå värdar för olika tävlingar. Du leder och samordnar arrangörsforum, ett nätverk för lokala arrangörer, och ingår i det evenemangsstrateginätverk som arbetar för att möjliggöra större och profilskapande evenemang. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta med hållbara evenemang.

Vågar du tänka stort?
Du är din egen projektledare och gillar att ta saker från planering till mål, bygger nätverk och långsiktiga relationer samt vågar att ’tänka stort’ och att ’tänka om’ när så behövs. Du har erfarenhet av evenemangsarbete och ett intresse för den digitala utvecklingen och hur arbetet kan anpassas efter den. I arbetet ingår också planering av Visit Skellefteås kommunikation av evenemang, där du jobbar nära våra kommunikatörer. Du behärskar svenska och engelska, är en god kommunikatör och arbetar obehindrat i digitala projektverktyg, sociala kanaler och officepaketet.

Du kommer att få arbeta i ett kreativt team och vara en viktig kugge när vi fortsätter att utveckla Skellefteå som destination.