HemBoende

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Shape

Professionellt med känsla. På Skellefteå Stadshotell kombinerar vi kapacitet och praktiskt taget oändliga möjligheter med personlig omsorg och kvalitet.

Skellefteå Stadshotell ligger mitt i Skellefteå så du har nära till shopping, kultur och vacker natur. Hotellet har 115 rum och är inrett i en skön, varm och modern stil, där hemkänslan fått styra. Skellefteå Stadshotell ger dig en personlig och förstklassig service för att göra din vistelse här i Skellefteå till en positiv upplevelse. Restaurang Verandan är hotellets nyrenoverade restaurang där du äter frukost och à la carte. Aqua Spa, med sina härliga behandlingar, ger dig en skön och avslappnande stund. Du kan njuta av massage, pedikyr, manikyr, make up, kurbad, kroppspeeling och mycket mer. Hotellet har även en relaxavdelning med pool och bastu.

År 2011 genomgick hotellet en helrenovering med tre nya våningsplan med sviter, alla med egen bastu, festvåning, konferensvåning och bastu- och relaxavdelning med utsikt över älven. Hotellet har sedan under alla år kontinuerligt renoverats och under 2017 och 2018 har hotellet helrenoverat festvåningen, restaurangen, ett stort antal hotellrum samt byggt en ny lounge med fantastiska sällskapsytor i charmigt norrländsk stil.

På lördagskvällarna förvandlas restaurangen till Skellefteås största och hetaste nattklubb med flera barer och en härlig atmosfär.

Boka nu