HemBoende

Pike Paradise Lodge

Shape

Semesterhus uthyres i Kusfors.

Huset har 4 sovrum och 1 badrum för upp till 9 personer.

Min andedräkt tas bort. Jag står och undersökning scenen framför mig. Vad en exotisk bild, säkerligen en av de vackraste platserna på jorden. Jag har blivit kär i detta utsökta land. så full av liv, kärlek och lika vilda. Mitt hjärta brinner med en önskan att dela med mig av denna otroliga och oupptäckta erfarenhet. Jag vill presentera dig till landet och dess människor, Norrland och Lappland, en väv av fantastiska landskap, rika svenska och Sami kultur och underbara djur.

Hej, flyttade jag Martine Westerlund, när jag gifte mig med välkända lokala svensk frilansjournalist Lars Westerlund 2010, jag till sin hemby, Kusfors, i norra Sverige, där hans familj är fjärde generationen. Jag är född i Zambia och uppvuxen i Zimbabwe. Jag var tvungen att fly från min älskade hemland Zimbabwe på grund av den politiska situationen, med endast £4 i min ficka och en resväska i handen. Kommer till Sverige har gett mig en chans att komma på fötterna igen, detta är verkligen landet av möjlighet.

Förra året köpte jag en villa eftersom jag ville ha en plats som var överkomligt för den genomsnittliga familjen att komma och semester och för att njuta av allt som denna underbara plats har att erbjuda.

Som en destination är regionen den bästa bevarade hemligheten! Ja du vet det förmodligen för vinteraktiviteter, norrsken, skidåkning, isfiske, hund pulka, körning på is men det är bara grädde på moset. Vad du kanske inte vet är det är den enda regionen längs norra polcirkeln där det finns varma somrar på grund av golfen ånga, tillgänglig Arktis! på sommaren kan du cykla, gå promenader i skogen där du bara kan träffa en älg, fiska för avkoppling, njuta av produktiv fågellivet och midnattssolen i denna vackra lake district och uppskatta Sounds of Silence, nära Europas sista vildmark. De Sami säger att vi har 8 säsonger och det är något otroligt om dem alla.

Lasse och jag skulle vilja bjuda in dig hem till oss för en äkta svensk måltid och berätta mer om den lokala kulturen.Vi är också mycket engagerad i vår lilla lokal järnväg café där vi regelbundet hålla kulturella evenemang.Vi har haft allt från operasångare, jazzpianister rockn’roll band, världen klass konstnärer.

Boka nu