HemBoende

Munkviken

Shape
Telefon
0913-108 63
Webbplats
www.munkviken.se
Boka nu

Där vägen slutar och stranden möter havet ligger Munkviken.

På denna vackra plats har det sedan 1941 funnits en lägergård där framförallt ungdomar har funnit en plats för lek, lärande och rekreation.

Idag har vi drygt 7000 gästnätter på gården vilket har medfört stor erfarenhet och gedigen kunskap om barn- och ungdomsläger, lägerskolor och retreat såväl som konferenser, bröllop och privata familjebjudningar.

Låt oss tillgodose just dina behov!

På gården finns 120 sängplatser vilka i huvudbyggnaden är fördelade på två-, tre- och fyrbäddsrum. Huvudbyggnaden rymmer dessutom konferensrum, grupprum, en mysig källarlokal med soffgrupp och öppen spis. Vår matsal med underbar havsutsikt har sett både konfirmationsluncher, julbord och bröllopsfester, och antalet gäster begränsas egentligen bara av hjärterummet.
Altanen alldeles invid vattnet används både till att njuta av en stilla stund under intensiva lägerdagar, såväl som för våra cafégäster under soliga sommardagar.

 

Kapacitet
På Munkviken finns det 18 rum och 54 bäddar i Skeppet och 5 rum med 54 bäddar i Ankaret samt volontärstuga med 4 bäddar, dvs. 24 rum totalt (23 rum + volontärsstugan) och 112 bäddar totalt.

Boka nu