HemBoende

Medlefors

Shape
Telefon
0910-575 00
Webbplats
www.medlefors.se
Boka nu

Upplev Medlefors

Medlefors har något som är ännu viktigare än antal konferensrum, kvadratmetrar, teknisk utrustning. De har insikten om att lyckade konferenser i grund och botten handlar om möten mellan människor – om att utvecklas tillsammans och att få möjligheter utbyta värdefulla kunskaper och erfarenheter. Kort sagt, om att dela upplevelser som får oss att växa.

Det är precis den här känslan som Medlefors vill skapa genom värme, hjärta och engagemang i mottagande och värdskap. Men också genom ett gott öra och öga för detaljer när det gäller allt från inbjudningar till boende. Och inte minst genom den vackra omgivningen och den omtalat goda maten. Helt enkelt genom en unik magkänsla för konferensupplevelser utöver det vanliga – helt byggd på goda grunder.

Omtanke i kvadrat

Inbjudande ljusa, varma och välkomnande. Ja, hjärtat och blodomloppet är lokalerna som finns i alla storlekar med en maxkapacitet på 380 personer. På tal om goda mötesmiljöer är de flesta lokalerna allergi- och handikappanpassade. Inget saknas heller i fråga om teknisk utrustning och internet finns att tillgå på hela anläggningen. Och när vill du koppla av rekommenderas den härliga relaxavdelningen med pool, bastu och ljusrum.

Med Klintforsån runt knuten och Skellefteälven ett stenkast bort är omgivningarna både avkopplande och inspirerande.

Grunda med god mat

Medlefors omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag.

Njut av lika vällagade som vackra rätter i en skön, avslappnad miljö som ger konferensen den där extra vitamininjektionen. Endast förstklassiga råvaror används och det strävas efter att så långt som möjligt köpa lokalproducerat. Maten knyter på detta sätt samman smak, estetik och omsorgsfullhet och skapar ett grundläggande välbefinnande.

Bo och sov gott

Efter en intressant och spännande konferensdag är det förstås bekvämt att kunna smälta alla intryck i en skön säng. Som komplett konferensanläggning erbjudes naturligtvis därför även boende i ljusa, ombonade hotellrum. Rummen finns i tre byggnader och består av fina, ombonade och allergianpassade rum med hög standard. Medlefors har 50 enkelrum och 60 dubbelrum, totalt hela 170 bäddar.

Massor av möjligheter

Medlefors erfarna möteskoordinatorer hjälper dig till precis rätt verktyg och former – rätt från grunden – för att du ska få bästa möjliga resultat efter genomförandet då det gäller konferenser. Det uppnås antingen genom färdiga paket eller genom att skräddarsy allt utifrån dina specifika önskemål och behov.

Hjärtligt välkommen till Medlefors!

 

Boka nu