HemBoende

Lappviks Gård

Shape
Telefon
070-615 05 05

I byn Lappvik, strax innan Bjuröklubb, ligger detta lantliga boende. Det är ca 45 km söder om Skellefteå och 100 km norr om Umeå.
Uthyrning av rymligt hus med åtta bäddar. Alla moderna faciliteter och en stor härlig trädgård. Perfekt för en till två familjer som vill ha en bekväm semestervecka på landet. Våra höns leverar frukostägg till er varje dag.

Huset
I huset finns ett fullt utrustat kök, rum med matplats, två stora allrum och ett litet extra TV-rum för barnen, fem separata sovrum, tre vattentoaletter och dusch. Torkskåp, tvättmaskin och diskmaskin gör din vistelse lika bekväm som hemma. Det finns ett stort urval av brädspel, pussel, böcker och filmer (och TV/Wifi för den som inte kan vara utan). Husdjur är tillåtet. Rökning ej tillåten.

Trädgården är stor och här ryms både katter och höns. Ni väljer själva om ni vill att katterna ska vara kvar under ert besök, de är väldigt sällskapliga, och det är även hönsen.

Miljö

Laddplats för elbil, 16A tre fas typ2. Sopsortering. Cyklar för utlåning. Ta helst med egna lakan och handdukar, men det finns att hyra för dig som glömt.

I omgivningarna

Från en gammeldags veranda ser du ut över åkrarna, Älgträsk och fågeltornet. Här finns ett myller av olika fågelarter och du ser ofta tranor som går och äter i strandkanten. Passa på att göra en utflykt till fågeltornet, där det också finns en grillplats. I sjön nappar både abborre och gädda. Fiskeutrustning finns att låna. Bakom huset är skogen lättpromenerad och beroende på säsong finns här massor av blåbär och svamp. Det finns även en bagarstuga för uthyrning.

Vägarna runt Älgträsk är som gjorda för cykelutflykter. Ta med din egen cykel eller låna någon av våra. Det är tre km till Abborrtjärn, en liten och mycket trivsam badstrand. Här finns lekbrygga och badflotte, grillplats, torrdass och en linbana för barnen. Det är ca 6 km till Lövångers ryttarsällskap som har ett fint ridhus.

För dig som föredrar havet och sandstrand är det 10 km till Storsand, havsbadet som kanske är Västerbottens bäst bevarade hemlighet. Fortsätter du en bit till kommer du till Bjuröklubb, Västerbottens mest besökta turistmål. På vägen kan du också titta in till Krukmakaren.

Närmaste affär finns i Lövånger, 14 km bort.

Det finns ingen kollektivtrafik hit – lättast att ta sig hit är med bil.

Högsäsong (12 juni – 21 augusti)

1 200 kr/natt 1-4 personer (+100 kr per person utöver 4)
6 800 kr/vecka 1-4 personer (+70 kr per person utöver 4)

Lågsäsong (1 april-12 juni, 21 augusti – 30 september)

1 000 kr/natt 1-4 personer (+100 kr per person utöver 4)
5 000 kr/vecka 1-4 personer (+70 kr per person utöver 4)

Sänglinne inkl. handdukar 70 kr per person

Slutstädning 1600 kr (vi föredrar att ni städar själva)