HemBoende

LantlivLodge i Österjörn

Shape
Telefon
+46 (0) 916-21055
Boka nu

Lantliv är en ett nyskapande alternativ till en enkel vistelse. Huvudbyggnaden är ett fascinerande hus från 1800-talet och används idag som hotell.

På nedervåningen hittar du en restaurang samt stora utrymmen för vår kursverksamhet. På övervåningen hittar du sovrummen och ett utrymme tillägnat läsning och avkoppling.

Herrgården, huvudbyggnaden, erbjuder olika typer av rum alla utrustade med privat dusch och badrum. Midgård är vårt ”vandrarhemskoncept” där sovrummen, av olika typer, har gemensamma badrum och duschar. Några hundra meter bort, vid sjön och i skogen, hittar du vår camping, som har 10 stugor för 4 personer vardera och stora parkeringsplatser för husbilar och husvagnar.

Hotellet erbjuder både italiensk och svensk matlagning vilket kan uppskattas i vitt skilda sammanhang så som: mottagningar och ceremonier. Under sommartid kanske utomhus i det gröna eller i pittoreska och suggestiva ”Åttkantiga Ladan”.

Under hela året erbjuder Lantliv ett kalendarium fullt med aktiviteter som yogalektioner, matlagningskurser i italienska och svenska köket, workshops inom fotografering och lokala hantverkskurser. På vintern vi kan organisera snöskotersafaris, snöskor, längdåkning och isfiske. På sommaren är kanotkurser, cykling, fiske och hästridning några av de huvudsakliga aktiviteter vi kan erbjuda.

Tillsammans kan vi sätta ihop din idealsemester!

Boka nu