Boda borgs utmaningar

Boda Borg handlar om att ta sig bergets utmaningar. Nej, tro inte att det rör sig om bergsklättring. Det här är något helt annat. Du ska in i berget. Rätt in, bara. Genom dörren som för dig till de utrymmen som en gång i tiden fungerade som stridsledningscentral. Idag utgör allt detta arenan för allt vad Boda Borg står för.

BODA BORG

Boda Borg handlar om att ta sig an bergets utmaningar. Nej, tro inte att det rör sig om bergsklättring. Det här är något helt annat.

Du ska in i berget. Rätt in, bara. Genom dörren som för dig till de utrymmen som en gång i tiden fungerade som stridsledningscentral. Idag utgör allt detta arenan för allt vad Boda Borg står för.

Så här fungerar det. Du öppnar dörrar. Bakom varje dörr finns en utmaning, fyra utmaningar bildar ett Quest och Questar är till för att klaras. Och allra bäst är Boda Borg tillsammans med familjen, släkten, kompisgänget eller campinggrannarna. Dela in er lag om 3-5 personer, och ge tävlingsinstinkten fritt spelrum. Och det bästa, alla kan bidra. Vissa utmaningar kräver fysik. Styrka eller smidighet. Andra handlar om att vara klurig. Ibland modig.

Flest klarade questar när tiden är slut vinner. Busenkelt. Buskul.

Läs också