Biljetter och exponering

Här hittar du information om hur vi kan hjälpa er att exponera ert evenemang men också hur biljettförsäljningen i Skellefteå fungerar och hur vi tillsammans kan göra riktigt bra saker.

OM BILJETTER & EXPONERING

Här hittar du information om hur vi kan hjälpa er att exponera ert evenemang men också hur biljettförsäljningen i Skellefteå fungerar och hur vi tillsammans kan göra riktigt bra saker.

Synas i vår evenemangskalender

För att synas i vårt kalendarium behöver du bara fylla i detta formulär >> Vi tittar löpande igenom de evenemang som registreras, för godkännande och publicering. Givetvis är det helt kostnadsfritt. Kom ihåg att bifoga en bild till ert evenemang, i formatet jpg och som är bredd: 460 px, höjd: 336 px (4:3).

Biljettförsäljning

Skellefteå Turistcenter, hjälper gärna till med biljettupplägg för dig som anordnar evenemang i Skellefteå och vill sälja biljetter. Biljettförsäljning kan även hanteras online via olika digitala biljettombud. Kontakta Turistcenter för hjälp gällande biljettförsäljning, biljett@visitskelleftea.se eller 0910-45 25 10

Exponering på infartsskyltar

Skellefteå kommun har fyra digitala infartsskyltar vid de stora infarterna till Skellefteå. Skyltarna har begränsat utrymme och i den mån det går exponeras större publika evenemang. Evenemanget visas max två veckor före det äger rum. Önskemål att komma med på infartsskyltar skickas via mail till kundtjanst@skelleftea.se
Ange ämne: Infartsskyltar och maila evenemanget namn, datum samt plats.

Affischera i Skellefteå

Affischer får endast sättas upp på avsedda plaster, såsom tavlor och pelare. Företag får sätta upp affischer som rör verksamheten på sin egen fastighet/plats där rörelsen finns (enligt lokala föreskrifter för Skellefteå kommun). Tavlor för affischer finns både i centrum och i flera kringliggande orter.
Se Googlekarta med alla affischeringstavlor i centrum >>

Ta hjälp av vår evenemangscoach

Kontakta Jenny Hultdin Forslund på Visit Skellefteå om ni behöver guidning och hjälp i dessa frågor.
Evenemangscoach – en kontaktväg in >>
Tips till er som arrangerar – offentlig plats, tillstånd mm
Förteckning över Skellefteås evenemangsarenor >>