Paintball

Shape
Telefon
0912-303 53

Paintball är den perfekta upplevelsen för kompisgäng, firmafester, kick-offer, möhippor, svensexor, och andra som vill ägna en dag åt pricksäkerhet, strategi, hjältemod och närkontakt med den Norrländska naturen.

Paintball är i grunden en enkel idé. Lag sätts mot lag och beväpnas med så kallade markörer som skjuter färgbollar, och sedan gäller det att markera spelare i det motstående laget. Mycket enkelt, och ofantligt roligt. Den här är vårt vanligaste uppvärmingsspel, sedan finns det en uppsjö av olika mer eller mindre intensiva speltyper att välja mellan. Populära spel som capture the flag, nuke och critical 10 höjer tempot rejält och sätter er samarbetsförmåga på prov.

Kaninjakten är ofantligt populär särskilt bland födelsedagsfirare, möhippor och svensexor, och väljer ni sedan till vårt maffiga Rambopaket så slipper ni oroa er över att inte ha nog mycket boll att peppra kaninen med. Vi har även andra kostymer att välja mellan, så den som har drömt om att jaga en Rosa Panter genom snår och däckstaplar kan få sin dröm förverkligad hos oss.