Medlefors Folkhögskola

Telefon
0910-575 00
Webbplats
www.medlefors.se

Upplev Medlefors.

Vi har något som är ännu viktigare än antal konferensrum, kvadratmetrar, teknisk utrustning. Vi har insikten om att lyckade konferenser i grund och botten handlar om möten mellan människor. Om att utvecklas tillsammans. Om att få möjligheter utbyta värdefulla kunskaper och erfarenheter. Kort sagt, om att dela upplevelser som får oss att växa.
Det är precis den här känslan som vi på Medlefors vi skapar. Genom värme, hjärta och engagemang i mottagande och värdskap. Men också genom ett gott öra och öga för detaljer när det gäller allt från inbjudningar till boende.

Och inte minst genom vår vackra omgivning och vår omtalat goda mat. Helt enkelt genom en unik magkänsla för konferensupplevelser utöver det vanliga – helt byggd på goda grunder.

Omtanke i kvadrat

Inbjudande  ljusa, varma och välkomnande. Ja, hjärtat och blodomloppet är våra lokaler som finns i alla storlekar med en maxkapacitet på 380 personer. På tal om goda mötesmiljöer är de flesta lokalerna allergi- och handikappanpassade. Inget saknas heller i fråga om teknisk utrustning och internet finns att tillgå på hela anläggningen. Och när vill du koppla av rekommenderar vi vår härliga relaxavdelning med pool, bastu och ljusrum.
Med Klintforsån runt knuten och Skellefteåälen ett stenkast bort är våra omgivningar både avkopplande och inspirerande.

Grunda med vår goda mat

Vår omtalade restaurang är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag.
Njut av lika vällagade som vackra rätter i en skön, avslappnad miljö som ger konferensen den där extra vitamininjektionen. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt köpa lokalproducerat. Vår mat knyter på detta sätt samman smak, estetik och omsorgsfullhet och skapar ett grundläggande välbefinnande.

Bo och sov sååå gott

Efter en intressant och spännande konferensdag är det förstås bekvämt att kunna smälta alla intryck i en skön säng. Som komplett konferensanläggning erbjuder vi naturligtvis därför även boende i ljusa, ombonade hotellrum. Våra rum finns i tre byggnader och består av fina, ombonade och allergianpassade rum med hög standard. Vi har 50 enkelrum och 60 dubbelrum, totalt hela 170 bäddar.

Massor av möjligheter
Nu vet du lite mer om oss på Medlefors. Vi vill också veta mer om dig. Vad vill du att din konferens, ditt möte hos oss ska kommunicera och leda till? Våra erfarna möteskoordinatorer hjälper dig till precis rätt verktyg och former – rätt från grunden – för att du ska få bästa möjliga resultat efter genomförandet. Vi uppnår det antingen genom våra färdiga paket eller genom att skräddarsy allt utifrån dina specifika önskemål och behov.

Hjärtligt välkommen till Medlefors Konferens!