Kajplatsen Restaurang och Café

Telefon
072-252 26 32
Boka nu

Kajplatsen Restaurang & Café. En flytande oas på två stora flottar nedanför Stadsparken i Skellefteå!

Företagsevent, Älvskryssning, Kundrepresentation, Bröllop, Släktträff, Födelsedagskalas, Kickoff eller Konferens. Ytterholmen är den idealiska platsen för möten. Lokaliseringen på en ö ger en garanterad privat miljö, en perfekt inramning för en konferens, kundmöte, ledningsmöte, teambuilding eller familjehögtid.

Ytterholmen är öppet för bokningar under den isfria årstiden och lovar en mötesmiljö utöver det vanliga. Här får ni uppleva en naturskön omgivning och olika aktiviteter under lättsamma former.

I standardpaketet deltar gruppen i en minikryssning, en rolig aktivitet för att sedan fortsätta med en utsökt middag med en prisutdelning där segrarna koras och priser delas ut. Efter middagen finns bastu och badtunna varma.

Beroende på era behov finns ett antal olika aktiviteter att tillgå, exempelvis klassisk trekamp, paintball eller varför inte reda ut en gång för alla vem som är klurigast i vår populära hjärnkamp? Vill ni njuta av maten till skön musik eller tävla i en musik-quiz så kan vi hjälpa till att boka en musiker.

 

Boka nu