HÖGHÖJDSBANOR/ZIPLINE

Shape

GRUPPBOKNING ÅRETS ALLA DAGAR – SOMMAR DROP-IN
Vi har öppet för drop-in dagligen mellan midsommar och mitten av augusti. Under den perioden är det drop-in som gäller. Alla andra dagar och kvällar, under hela året, tar vi emot gruppbokningar.

Äventyr på hög höjd för hela familjen, kompisgänget eller konferensen!

Vår höghöjdsbana på Skellefteå Adventurepark är lite vad du själv vill göra det till – en rolig fritidsaktivitet för hela familjen eller en adrenalinfylld utmaning som verkligen testar dina gränser!
En höghöjdsbana är en rolig kombination av lek, klättring och äventyr där alla kan hitta en lagom spännande utmaning att övervinna.

Du rör dig uppe i träden. Du förflyttar dig mellan plattformar längs banor på olika nivåer med hinder som erbjuder olika slags utmaningar: balansgång, klättring, hopp och koordinationsmoment. Det finns allt från vår enkla gula bana på låg höjd och med enkla hinder till riktigt hisnande fysiska och mentala kraftprov i vår svarta bana på upp till 12 meters höjd. Totalt ger vi dig 6 banor med 52 hinder.

Efter att du har lärt dig hantera sele och säkerhetssystemet i vår introduktionsbana får du börja klättra i höghöjdsbanan.

Prislista höghöjdsbanan

Välkommen till Skellefteå Adventurepark!

Konferens, styrelsemöte, firmafest, kick-off, födelsedagar eller andra tillställningar. Vi hjälper er att sätta ihop ett upplägg som passar just ert sällskap!
Ni kan besöka oss några timmar för att ta er an höghöjdsbanorna. Ni kan även välja att förlägga en hel dag hos oss i Skellefteå Adventurepark. Vi kan erbjuda mat över öppen eld, konferens och festlokaler, vedeldade badtunnor och bastu samt ett besök i Vildmarksgruvan.
Ni kan såklart även boka endast lokal om ni vill ordna eran egen fest eller tillställning. Även badtunnor och bastu går att boka separat.

Följ oss på dessa kanaler; Instagram, Youtube, Facebook

*Höghöjdsbanorna på Skellefteå Adventurepark kan kännas nog så spännande, men allt är helt och fullständigt säkert.

 

Boka nu