FOTOGRAFI - Lantliv i Österjörn

Shape
Telefon
+46 (0) 916-21055
Boka nu

Lappland är ett unikt och vilt territorium som förtjänar att visas i all sin skönhet. För fotoälskare erbjuder Lantliv kurser, helg-workshops och fotoresor som syftar till att få mersmak för att fånga den norrländska magin  och samtidigt upptäcka dess seder och traditioner.
FOTOGRAFI WORKSHOP
”Fotoreporter” paket tillhandahåller  fotografisk assistans nödvändig för att dagligen prova din professionell utrustning , porträttera natur och djursamt vägledas av de erfarenheter som Edoardo Miola, har och som är en NPS fotograf.
Edoardo Miola  (www.edoardomiola.com) föddes i Genua. Verksam som arkitekt sedan 1979 och även fotograf, har han utfört reportage och workshops runt om i världen och haft utställningar både i Italien och utomlands.  Sedan 1972 har han ägnat en stor del av sin tid till att resa och erkänner det sanna värdet av kunskap och upptäckten till ”långsam vandring”.

UTSTÄLLNINGAR
Inbäddat i naturen och i lugnet i skogen, är Lantliv den perfekta platsen för att vara värd för fina konstfotoutställningar. Det stora antalet rum inomhus som finns att tillgår och under sommartid den charmiga och pittoreska ”Åttkantiga Ladan” kan användas för tillfälliga utställningar och tack vare vår erfarenhet av design och byggnation kan vi vara behjälpliga med att utforma den bästa visningslayouten så att dina fotografier verkligen kommer till sin rätt. Det säger sig självt att vår personal är tillgänglig för att hjälpa till att organisera och marknadsföra din invigningen på bästa möjliga sätt.
Utställningar kan också organiseras på distans. Vi kan ta hand om tryckningen av dina bilder utan att du behöver oroa dig för transport av inramade verk.

Minst/max antal deltagare: 2/4 personer
Period: Juni-Augusti; December – mars
För mer information: http://www.lantlivlodge.com/#!fotografi/cfc6

Boka nu