Floating

Telefon
070-677 55 84
Webbplats
bonsenti.se

Floating ger en skön upplevelse och hjälper din kropp att läka! Sedan -54 har vetenskaplig forskningen bevisat att floating ger många hälsofördelar! Använd gärna din ”Friskvårdspeng”. Sedan -06 har vi drivit floating, hos oss får du ett personligt bemötande. Den som vill får råd för att anpassa behandlingen efter sina egna behov.

Idag är Karlstads Universitet ledande i Europa på forskning kring floating. Sedan -98 har de genom empiriska* och korrekta vetenskapliga metoder slagit fast att floating hjälper mot många hälsoproblem. (*Empiriskt innebär; specialisters undersökningar av verkligheten, iakttagelser, kvalificerade experiment och erfarenheter därifrån.) På hemsidan www.kau.se kan man bl a läsa följande:

”I olika studier vi gjort genom åren har vi visat på effekter såsom: Minskad kronisk muskelspännnings-smärta, minskad ångest och depression, minskad stress, ökad energi, man blir gladare, får bättre sömnkvalitet samt minskning av konsumtion av alkohol och läkemedel.”

Många av Bonsentis kunder använder floating förebyggande mot t ex stress, det är även värt att pröva som en annorlunda upplevelse både för kropp och själ! Floating intresserar även de som utövar meditation och Yoga mm.

Våra presentkort är uppskattade gåvor!

En av floatingens många användningsområden är mental träning, ofta i samband med idrott. Dessutom underlättar den återhämtning och läkning av t ex olika idrottsskador. Flera större idrottsföreningar (& riksidrottsförbundet) har egna floatingtankar.

Mer information finns på vår hemsida, men som avslutning vill vi besvara ett par av våra kunders vanligaste frågor:

1, Vi har ett större luftigare floatingrum, inte en tank, det innebär att den har full ståhöjd inuti och en vanlig dörr. Floataren behöver inte ”dra ner något lock över sig” och det är lätt att gå i och ur. Det är alltså inte en tank som ser ut som en ”takbox” eller ett ”ägg”!

2, Många är oroliga för att de ska uppleva klaustrofobi. Men designen av vårt floatingrum är gjort för att minska risken (se ovan). Hittills har INGEN kund valt att avbryta floatingen p g a rädsla för/upplevelsen av att känna sig instängd!

Hör gärna av er till oss för frågor, bokning mm!

/Lena & Patrik