Boda Borg

Shape
Telefon
0910-70 12 70
Webbplats
www.bodaborg.se
Boka nu

På Boda Borg gäller det att tillsammans, i lag om 3-5 personer, klara av utmaningarna!

Ordet du bör lägga på minnet när du kliver in i Boda Borg är Questar. Så här funkar det. Du öppnar dörrar. Bakom varje dörr finns en utmaning, fyra utmaningar bildar ett Quest, Questar är till för att klaras. Det är själva essensen av Boda Borg. Djupt inne i berget, i en ombyggd stridsledningscentral, öppnar sig en plats full av utmaningar. I 51 rum samsas kluriga tankenötter med spännande äventyr.

I berget

Mitt inne i Vitberget, bara några kilometer norr om centrum, finns ett äventyrshus för alla åldrar. En ombyggd stridsledningscentral skapar en mystisk inramning till de 51 rum som rymmer utmaningar och spännande äventyr. Boda Borg är lika lämpligt för barnfamiljen, svensexan och 50-årsfesten som för olika former av teambuilding och företagsevenemang.

Mer än bara kul

Exempel på aktiviteter är kick-off, samarbetsträning, svensexa, möhippa, klassresa eller helt enkelt för att ha en rolig och oförglömlig dag med familj och vänner. Boda Borg är öppet året runt och i anslutning till entrén finns ett café. Bokning i förväg rekommenderas. För bokning av anläggningen, ring för prisuppgift.

Vägbeskrivning
Boda Borg ligger inne i Vitberget, bara 2 km norr om centrala Skellefteå. För att komma dit åker ni efter E4 och svänger av mot Vitbergsområdet. Följ Slalomvägen mot Vitbergstoppen så ser ni en skylt som visar vägen. Fri parkering finns vid ingången.

Stängt endast 6 dagar per år. Julafton, juldagen, nyårsafton, nyårsdagen, midsommarafton och midsommardagen.

Välkommen till Skellefteås levande dataspel inne i berget!

Boda Borg öppettider>>

Boka nu