Vinn klappar & jultomten på julafton!

Så här ligger det till. På uppdrag av Jultomten kom 1500 nissar (jo, du hörde rätt. En hel tomtearme) till Skellefteå för att bekanta sig med våra butikers utbud. Ja, inför julen och så. Dessvärre ville det sig inte bättre än att ingen av de 1500 nissar har kommit hem efter avslutat uppdrag. Jultomten är förstås orolig och har bett oss, eller snarare er om hjälp...

Vinnare av Tomtejakt2017 presenteras nedan:

TOMTEJAKT2017

Var med i #tomtejakt2017 och tävla om vad som förmodligen måste vara julens bästa överraskning. Nämligen en julklappsutdelning av självaste jultomten på julafton.

TOMTEJAKT2017 ÄR AVSLUTAD

Stort tack för allt engagemang. Av de 1500 nissar som var på vift i olika butiker i Skellefteå, så kunde hela 848 nissar återförenas med Tomten på kvällen den 21 december. Bara dagar till årets viktigaste arbetsdag Julafton. Vi säger också stort grattis till vinnarna:
1:a pris: Tomtebesök och klappar till Lotta Holmlund @lotta.p.h
2:a pris: Klappar till Berith Jacobsson @bebbanj
3:e pris: Klappar till Niklas Ståhl @hyvelstahl_
4:e pris: Klappar till Janna Wanyonyi @jviwa
5:e pris: 🎁🎁🎁 till Mathilda Sjödin @mathildasj

(reservation för ev felstavning på vinnarnas instakonton – alla vinnare meddelades per telefon 21/12)

OM TOMTEJAKT

Nissarna finns i Skellefteås butiker och enligt rykten ska de ha krupit in i allt ifrån kläder och inredning till leksaker och köksgeråd. De har tagit tupplurar bland glasögon, smink och kilat in sig mellan bokryggar och blomkrukar. Ja, ni fattar. De gömmer sig överallt.

Ser du en bild på en nisse med information om tomtejakten i en butik så vet du att det finns nissar att hitta i just den butiken. Om ingen annan hunnit före dig.

Många butiker i city håller extra julöppet nu när det närmar sig jul, kolla in Extra Julöppet i City>>

OM DU HITTAR EN NISSE

Hittar du en nisse skriver du namn, adress och telefonnummer på baksidan* och lämnar hen i den stora, magiska julstrumpan på Skellefteå Turistcenter. Den står nämligen i direktkontakt med Jultomtens verkstad och fungerar som en portal mellan här och där.

Du har då chansen att vinna ett besök och en julklappssäck från Jultomten på självaste Julafton. Och ja, ju fler tomtar du hittar och stoppar i sockan – desto större chans att vinna.

* Tycker ni att nissarna är lite stela och tvådimensionella? Jo, det är precis vad som händer med nissar när de drabbats av svår hemlängtan. Det är dock ingen fara, så fort de kommit hem igen blir de åter sina sanna jag.