SM-veckan i Skellefteå

Välkommen till SM-veckan!

SM-veckan hålls 20-26/3, 2018 i Skellefteå och är det största evenemang som platsen någonsin stått värd för. Rekordmånga SM-tävlingar, 3500 potentiella svenska mästare och en miljon sportintresserade tv-tittare ligger det nära till hands att tro att SM-veckan endast handlar om sport, men SM-veckan rymmer också så mycket annat.

Shape
SM-veckan

Med SM-mössan på huvudet

SM-mössan kostar 295 kr vid förköp (350 kr under själva veckan) och ger inträde till samtliga tävlingar under SM-veckan i Skellefteå 2018.
Vinter
Skellefteå
Skellefteå

SM-veckan: Största idrottsevenemanget

SM-veckan är ett jättearrangemang. Förmodligen det största Skellefteå har värdat i idrottssammanhang. 2018 är den dessutom mer omfattande än någonsin med bland annat 27 olika sporter.

Taggar
Shape
SM-veckan
Shape
Vinter
Shape
Resa
Shape
Tips

Så här reser du hit!

Ibland hör vi att det skulle vara långt till Skellefteå men ser man sträckor i tid istället för i kilometer händer det något med avstånden...
Sommar
Skellefteå
Skellefteå

Folkfesten under SM-veckan

SM-veckan kommer utöver alla spännande idrottstävlingar att erbjuda två folkfestområden. Båda har fri entré och kommer att vara fullproppade med roligheter. Folkfesten arrangeras tillsammans med näringslivet.

Taggar
Shape
SM-veckan
Shape
Vinter
Shape
SM-veckan

ANMÄL DIG SOM VOLOTÄR

För att SM-veckan ska bli så fantastisk som den har förutsättningar att bli behövs människor som hjälper till med lite allt möjligt. Kanske du är en av dem som vill vara med och hjälpa till?

Frågor & funderingar

Har du frågor & funderingar om i stort sett vad som helst som rör SM-veckan? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Skellefteå Turistcenter.

Öppettider
Må-fre   10-17
Lördag  10-14

För kontaktuppgifter >>
Shape
SM-veckan

ALLA IDROTTER UNDER SM VECKAN

Här hittar du alla idrotter som kommer att finnas med under SM-veckan vinter i Skellefteå. Dessutom får du en snabbgenomgång om på vilken arena som respektive idrott kommer att husera.

Shape
Boende
Shape
SM-veckan

HYR UT DITT HUS

Visste du att Skellefteå har fler än 1500 kommersiella bäddar fördelade på hotell, bed and breakfast, vandrarhem och campingplatser runt om på destinationen? Det är en hel massa tillgängliga sängplatser, m [...]

ALLT OM TÄVLINGARNA

ALLT OM TÄVLINGARNA

Här hittar du allt om tävlingarna under SM-veckan i Skellefteå.
Riksidrottsförbundet >>

Boende under SM-veckan