Julen i Skellefteå

Varmt välkomna till en jul i Skellefteå. Här hittar du julevenemang som Västerbottensteaterns fantastiska HasseåTages Julafton och superhärliga julkonserter, tipsen på hur du laddar med julstämningen och var du hittar tomtenissar. God jul och gott nytt år på er!

VIDEO: Så tar du en julfika
Shape
Jul
Shape
Story

Rädda julen på Tomtarnas hus

Allt är inte frid och fröjd i Tomtarnas hus. Grötsleven är nämligen borta. Gammeltomtens grötslev. Den som han äter sin tomtegröt med var dag. Och snart är det julafton...
Vinter
Stämningsgården
Stämningsgården

Tomtejakt 2018

Var med i #tomtejakt2018 och tävla om vad som förmodligen måste vara julens bästa pris. Nämligen en julklappsutdelning av självaste jultomten på julafton.

Taggar
Shape
Jul
Shape
Shopping

Julmat i massor!

SKELLEFTEÅS JULBORD

Här listar vi julbord i Skellefteå där du enkelt kan boka julbord.
Utbudet av julbordär mycket varierat. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Skellefteå. Smaklig [...]

Julshoppa i Skellefteå City

Handla dina klappar lokalt. Du får personlig service, klapparna direkt i handen och dessutom bidrar du till ett attraktivare Skellefteå.

Taggar
Shape
City
Shape
Tips

TIPS FÖR EN KUL JUL I SKELLEFTEÅ

Skellefteå är perfekt för en mysig juletid.

Shape
Jul

Julevenemang

Vad skapar mer julstämning än riktigt härlig julmusik, julmarknader eller stämningsfull teater? Under hela perioden upp mot jul erbjuder Skellefteå en mängd fantastiska julevenemang.
Vinter
Skellefteå
Skellefteå
Spela video

God jul och gott nytt år på er!

Varmt välkomna till en jul i Skellefteå. Här hittar du julevenemang som Västerbottensteaterns fantastiska HasseåTages Julafton och superhärliga julkonserter, tipsen på hur du laddar med julstämningen och var du hittar tomtenissar.

Spela video

VIDEO: Nyöppnade Trampolinhuset

Hotell- & evenemangspaket

Hotell- & evenemangspaket

Skönt boende, roliga aktiviteter och härliga evenemang - allt i ett på någon av Skellefteås fantastiska boendeanläggningar.
Läs mer
14/12 Mitt Vinterland - Roger Pontare

14/12 Mitt Vinterland - Roger Pontare

Varje advent sedan 2011 har Roger Pontare sjungit in julen i några av Sveriges vackraste kyrkor. När en en av Sveriges mäktigaste röster sjunger de mest stämningsfulla julsångerna i en oslagbart vacker miljö uppstår ren konsertmagi.
Boka nu