Julen i Skellefteå

Varmt välkomna till en jul i Skellefteå. Här hittar du julevenemang som Västerbottensteaterns fantastiska HasseåTages Julafton och superhärliga julkonserter, tipsen på hur du laddar med julstämningen och var du hittar tomtenissar. God jul och gott nytt år på er!

VIDEO: Så tar du en julfika

JULKLAPPSTIPS FRÅN TURISTCENTER

Letar du julklappar? Behöver du idéer och tips för den perfekta julklappen så har du kommit rätt. Vi har julklappstips i massor!

Julshoppa i Skellefteå City

Handla dina klappar lokalt. Du får personlig service, klapparna direkt i handen och dessutom bidrar du till ett attraktivare Skellefteå.

Taggar
Shape
City

Julmat i massor!

Shape
Tips

TIPS FÖR EN KUL JUL I SKELLEFTEÅ

Skellefteå är perfekt för en mysig juletid.

Restaurangtips i Skellefteå

Vi är mäkta stolta över våra naturliga smaker. De som bottnar i en välmående natur där fantastiska råvaror har fått växa i sin egen takt. På sina egna villkor.

Taggar
Shape
Mathantverk
Shape
Tips

Kalendarium

Shape
Jul

Julevenemang

Vad skapar mer julstämning än riktigt härlig julmusik, julmarknader eller stämningsfull teater? Under hela perioden upp mot jul erbjuder Skellefteå en mängd fantastiska julevenemang.
Vinter
Skellefteå
Skellefteå
Spela video

God jul och gott nytt år på er!

Varmt välkomna till en jul i Skellefteå. Här hittar du julevenemang som Västerbottensteaterns fantastiska HasseåTages Julafton och superhärliga julkonserter, tipsen på hur du laddar med julstämningen och var du hittar tomtenissar.

Spela video

VIDEO: Nyöppnade Trampolinhuset

Hotell- & evenemangspaket

Hotell- & evenemangspaket

Skönt boende, roliga aktiviteter och härliga evenemang - allt i ett på någon av Skellefteås fantastiska boendeanläggningar.
Läs mer
29/12 MELLANDAGS ROCK, IRLÄNDSKT&BLUES!

29/12 MELLANDAGS ROCK, IRLÄNDSKT&BLUES!

”Små och Stora steg för en ljus framtid”. Nyår är ett avslut och en ny början, därför är det en speciell tidpunkt för många.
Läs mer