Hotell- & evenemangspaket

670 kr/p
SVANSELE sommaren 2018

Besök Vildmarksutställningen, njut av den goda Viltbrädan och övernatta på vårt fräscha hotell Knutes för endast 670 kr / p. Gratis tillgång till enklare cyklar, fiskeutrustning, flytvästar och båtar.

Boka nu
Shape
730kr/p
Weekendpaket - Scandic Hotel

Weekendpaket med Sharing Dinner
Del i dubbelrum - Frukost - Sharing Dinner – Dela ett fat med kött & passande tillbehör.

Boka
Shape
1880 kr/rum
Tomas Ledin - Hotel Aurum

Paketet går att boka fram till 1 juni och inkluderar; Logi med frukost, biljetter till showen, Vip-korg på rummet vid ankomst. Längd på paketet: 1 - 2 dagar. Möjliga ankomstdagar: fre, lör

Boka nu
Shape
BodaBorgpaket - Hotel Aurum

Fysiska, kreativa eller intellektuella utmaningar väntar i varje rum - men alla med samarbete i fokus! Ni hittar Boda Borg 5 km från hotellet. I paketet ingår kvällensbuffe, tillgång till relaxavdelningen samt frukost på morgonen.

Boka
Shape
Från 1175 kr
Familjepaket på Skellefteå Stadshotell

Gör något mysigt med familjen – packa ner tandborstarna och checka in på hotell. Här får ni fritt spelrum att umgås och bara må gott tillsammans. Våra hotellgäster har alltid tillgång till vår bastu- och relaxavdelning.

Boka
Shape
Från 555 kr
Shoppingpaket på Stadshotell

I Skellefteå hittar du ett stort utbud med allt från små enskilda butiker till många av de stora kedjorna och mysiga kaféer. Stadshotellet ligger centralt beläget vid stadsparken och centrum runt hörnet. I paketet ingår en 2-rätters midda [...]

Boka
Shape
Från 1480 kr
Gourmetpaket på Stiftsgården

Boka vårt gourmetpaket och njut av kockens specialkomponerade femrätters meny, med utvalda viner, och övernatta på vårt hotell. Från 1480 sek...

Boka
Shape
Från 1900 kr
Leos Leklandpaket på Hotell Aurum

Ta med barnen på en dag med lek och bus! Leos ligger knappt 300 m från hotellet. Efter lek äter ni av vår buffé och sen sover ni gott på våra familjerum. Frukost väntar på morgonen och givetvis är relaxavdelningen är öppen för våra g [...]

Boka
Shape
Från 895 kr
Weekendpaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters herrgårdsmiddag, stor härlig frukostbuffé och boende i våra avkopplande hotellrum, del i dubbelrum. Gäller med ankomst fredag eller lördag.

Boka
Shape
Från 790 kr
Bowlingpaket på Hotell Aurum

Rakt över gatan från hotellet ligger Bowlingkompaniet. Spela en stund och sedan kan ni äta gott från vår buffé på kvällen - eller så gör ni tvärtom! Självklart ingår frukost i erbjudandet samt tillgång till vår relaxavdelning.

Boka
Shape
Från 725 kr
Fredagsmyspaket - Hotell Aurum

Nästan ett måste - och varför inte njuta av det på hotell. Ni får lite smått och gott på rummet vid ankomst, må hända sen ett besök i vår relaxavdelning? Därefter väntar kvällensbuffe uppdukad och frukost på morgonen efter.

Boka
Shape
Från 1 450 kr
Avkopplingspaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters middag och varma bad under stjärnhimlen. Med vårt Avkopplingspaket kan ni kombinera shopping, bio etc med några sköna timmar i Fröken Huss Spa & Relax- vår mysiga relaxavdelning med varma utomhuspooler.

Boka
Shape
Seniorpaket - Hotell Aurum

För våra äldre gäster som vill ha lite lyx i vardagen eller på helgen. Kanske slappna av i jacuzzin eller bastun på kvällen? Ni serveras frukost och kvällensbuffe, kanske unna er en spabehandling? Det är ni värda!

Boka
Shape
Från 1 290 kr
Weekendpaket - Hotell Aurum

Slappna av för en helg och låt dig serveras både frukost och middag. Njut i vår relaxavdelning med bastu, pool och jacuzzi. Weekendpaketet är perfekt om man vill komma bort en helg, lyxa till det och bara njuta utan alla måsten.

Boka
Shape