Hotell- & evenemangspaket

730kr/p
Weekendpaket - Scandic Hotel

Weekendpaket med Sharing Dinner
Del i dubbelrum - Frukost - Sharing Dinner – Dela ett fat med kött & passande tillbehör.

Boka
Shape
Från 1354 kr
Hockeypaket - Scandic Hotel

Logi, frukost, hockeyburgare med pommes, 1 öl, priserna är rörliga. Kontakta dem för specifikt datum.

Boka
Shape
Från 790 kr
Bröderna Lejonhjärta på Medlefors

Följ med till Körsbärsdalen och Törnrosdalen. Hos oss spelas i sommar Astrid Lindgrens älskade saga som sommarteater. Teaterbiljetter, pausfika, teatermiddag och logi på en och samma gång.

Boka
Shape
BodaBorgpaket - Hotel Aurum

Fysiska, kreativa eller intellektuella utmaningar väntar i varje rum - men alla med samarbete i fokus! Ni hittar Boda Borg 5 km från hotellet. I paketet ingår kvällensbuffe, tillgång till relaxavdelningen samt frukost på morgonen.

Boka
Shape
1990 kr
Sportlovspaketet - Hotell Aurum

Sportlovspaket för hela familjen! Välj mellan olika aktiviteter och ni får en aktiv dag. Avslutar gör ni med en god middagsbuffé och kanske ett bad i poolen.

Boka
Shape
1440 kr
Påskovspaket - Hotell Aurum

Ta med familjen en natt eller två på hotell. Ett påskägg fyllt med godis väntar barnen vid incheckning och till kvällen bjuder vi på vår goda middagsbuffé.

Boka
Shape
Från 1175 kr
Familjepaket på Skellefteå Stadshotell

Gör något mysigt med familjen – packa ner tandborstarna och checka in på hotell. Här får ni fritt spelrum att umgås och bara må gott tillsammans. Våra hotellgäster har alltid tillgång till vår bastu- och relaxavdelning.

Boka
Shape
Från 555 kr
Shoppingpaket på Stadshotell

I Skellefteå hittar du ett stort utbud med allt från små enskilda butiker till många av de stora kedjorna och mysiga kaféer. Stadshotellet ligger centralt beläget vid stadsparken och centrum runt hörnet. I paketet ingår en 2-rätters midda [...]

Boka
Shape
Från 1480 kr
Gourmetpaket på Stiftsgården

Boka vårt gourmetpaket och njut av kockens specialkomponerade femrätters meny, med utvalda viner, och övernatta på vårt hotell. Från 1480 sek...

Boka
Shape
Från 1900 kr
Leos Leklandpaket på Hotell Aurum

Ta med barnen till Leo's Lekland för en dag med lek, bus och äventyr. Leo's Lekland är en perfekt mötesplats för familjer. Här kan ni träffa och umgås med andra föräldrar medan era barn leker, busar och har kul. Från 1.900 sek per famil [...]

Boka
Shape
Från 895 kr
Weekendpaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters herrgårdsmiddag, stor härlig frukostbuffé och boende i våra avkopplande hotellrum, del i dubbelrum. Gäller med ankomst fredag eller lördag.

Boka
Shape
Från 790 kr
Bowlingpaket på Hotell Aurum

Testa dina färdigheter med klot hos Bowlingkompaniet! Sexton banor utrustade med den allra senaste tekniken, nattbowling med fluorescerande ljus till häftig discomusik och familjebowling är bara en del av konceptet. Från 790 sek per person.

Boka
Shape
Från 725 kr
Fredagsmyspaket - Hotell Aurum

Fredagsmys är nästan ett måste - och varför inte njuta av det på hotell. Ni får lite smått och gott på rummet vid ankomst, må hända sen ett besök i vår relaxavdelning? Därefter väntar kvällensbuffe uppdukad och frukost på morgonen [...]

Boka
Shape
Från 1 450 kr
Avkopplingspaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters middag och varma bad under stjärnhimlen. Med vårt Avkopplingspaket kan ni kombinera shopping, bio etc med några sköna timmar i Fröken Huss Spa & Relax- vår
mysiga relaxavdelning med varma utomhuspoole [...]

Boka
Shape
Seniorpaket - Hotell Aurum

För våra äldre gäster som vill ha lite lyx i vardagen eller på helgen. Kanske slappna av i jacuzzin eller bastun på kvällen? Ni serveras frukost och kvällensbuffe, kanske unna er en spabehandling? Det är ni värda!

Boka
Shape
Från 2580 kr
Weekendpaket - Hotell Aurum

Slappna av för en helg och låt dig serveras både frukost och middag. Njut i vår relaxavdelning med bastu, pool och jacuzzi. Weekendpaketet är perfekt om man vill komma bort en helg, lyxa till det och bara njuta utan alla måsten.

Boka
Shape