Hotell- & evenemangspaket

Från 1015 kr/p
Julbord på Medlefors

Kökets egna inlagda sillar. Färska, lokala råvaror på tallriken och i glasen. Och miljön såklart med den sprakande brasan i bakgrunden. Det är vad som gör julbordet på Medlefors lite annorlunda och mer hemlikt. Kombinera med en mysig övernattning och låt bara julbordet bli en välsmakande kväll med familj, vänner eller kollegor.

Boka nu
Shape
SPAWEEKEND - WHITE MOUNTAIN LODGE

Unna er själva en fridfull och härlig upplevelse med en mini spaweekend på vår nyrenoverade anläggning White Mountain Lodge omgiven av den vackra naturen i Kalvträskbygden.

Läs mer
Shape
Från 441 kr/p
Hockeypaket -SHL - på Medlefors

Hockey är bäst på plats. Boka ditt boende på Medlefors i samband med en hemmamatch och du får 10% rabatt på hela övernattningen. Hockeybussen en kort promenad bort, så bilen kan du lämna på Medlefors.

Boka nu
Shape
Från 1145 kr/p
Hockeypaket - Hotell Aurum

Boka Aurums hockeypaket för att uppleva matcherna du vill se live, gäller fredags- och lördagsmatcher. Checka in och känn er lugna. Biljetter till SHL matchen får ni vid incheckningen och kocken ordnar middagen.

Boka nu
Shape
Från 990 kr/p
Weekendpaket julbord - Scandic

Ett grundligt utarbetat julbord med både tradition och moderna smaker. Mattorget är hjärtat av innergården, vilket gör att miljön både känns varm och avkopplande. För bokning ring 0910-752400 eller skelleftea@scandichotels.com

Mer info
Shape
Från 440 kr/p
Hemvändarpaket - Scandic

Känn lugnet av att umgås med nära och kära när DU känner för det. Njut av en härlig hotellfrukost med närheten till familjen. Del i dubbelrum inkl. frukost.
För bokning ring 0910-752400 eller skelleftea@scandichotels.com

Mer info
Shape
Från 1060 kr
Jul på Stiftsgården Skellefteå

Unna er en decemberweekend i Skellefteå med julshopping och julstämning på anrika Stiftsgården. Njut av stora herrgårdsjulbord i stämningsfull miljö och övernattning i hotellet. Ankomst fredag, lördag och söndag 24/11-21/12

Boka nu
Shape
Från 705 kr
Exploratorietpaket - Medlefors

Vi har paketerat ditt nästa familjeäventyr. Logi inkl vår hemlika frukost tillsammans med biljetter för hela familjen på Skellefteås eget Science center, Exploratoriet. Ett måste för den utforsknings och laboreringsintresserade.

Boka nu
Shape
Från 555 kr
Shoppingpaket på Stadshotell

I Skellefteå hittar du ett stort utbud med allt från små enskilda butiker till många av de stora kedjorna och mysiga kaféer. I paketet ingår en 2-rätters middag och entré till nattklubben.

Boka nu
Shape
Från 1250 kr/p
Gourmetweekend på Stiftsgården

Kombinera gourmetkvällen med en övernattning på mysiga hotellet Stiftsgården. 5-rättersmiddag med vinpaket - Logi - Frukostbuffé
2500 kr för 2 personer

Boka nu
Shape
Från 1173 kr
Välgörenhetskonsertpaket på Scandic

Scandic Skellefteå erbjuder tillsammans med Work Together ett boendepaket inklusive middag och välgörenhetskonsert.
Tillsammans gör vi skillnad! Boka via Scandic hotel

Boka nu
Shape
Från 940 kr/p
Weekendpaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters herrgårdsmiddag, stor härlig frukostbuffé och boende i avkopplande hotellrum, del i dubbelrum. Gäller med ankomst fredag eller lördag.

Läs mer
Shape
Från 1900 kr
Leos Leklandpaket på Hotell Aurum

2 vuxna + 2 barn (under 12 år). Efter lek äter ni av buffén på närbelägna hotell Aurum och sover gott i Superiorrum med bäddsoffa. Frukost väntar på morgonen och hotellet har stor relaxavdelning.

Boka nu
Shape
730kr/p
Weekendrabatt Scandic Friends

Bo och ät på Scandic! Medlem i Scandic Friends erbjuds 20 % rabatt på boende och 10 % rabatt på mat under helger. Är du inte medlem, kan du bli det enkelt idag. KOD FG2

Boka nu
Shape
Från 790 kr
Bowlingpaket på Hotell Aurum

Rakt över gatan från hotellet ligger Bowlingkompaniet. Spela en stund och sedan kan ni äta gott från hotellets buffé på kvällen - eller så gör ni tvärtom! Självklart ingår frukost i erbjudandet samt tillgång till relaxavdelning.

Boka nu
Shape
1060 kr/p
Jul på Stiftsgården Skellefteå

Unna er en decemberweekend i Skellefteå med julshopping och julstämning på anrika Stiftsgården. Njut av det stora herrgårdsjulbordet i stämningsfull miljö och övernattning på hotellet.

Boka nu
Shape
Från 725 kr
Fredagsmyspaket - Hotell Aurum

Nästan ett måste - och varför inte njuta av det på hotell. Ni får lite smått och gott på rummet vid ankomst, må hända sen ett besök i relaxavdelningen? Därefter väntar kvällens buffé uppdukad och ni får frukost morgonen därpå.

Boka nu
Shape
Från 1 450 kr
Avkopplingspaket på Stiftsgården

Unna er en weekend med trerätters middag och varma bad under stjärnhimlen. Med Avkopplingspaketet kan ni kombinera shopping, bio etc med några sköna timmar i Fröken Huss Spa & Relax- mysig relaxavdelning med varma utomhuspooler.

Boka nu
Shape
545 kr/p
Seniorpaket - Hotell Aurum

För seniora gäster som vill ha lite lyx i vardagen eller på helgen. Kanske slappna av i jacuzzin eller bastun på kvällen? Frukost och kvällensbuffé ingår. Kanske vill ni unna er en spabehandling? Det är ni värda!

Boka nu
Shape
Från 1 290 kr
Weekendpaket - Hotell Aurum

Slappna av för en helg och låt dig serveras både frukost och middag. Njut i relaxavdelningen med bastu, pool och jacuzzi. Weekendpaketet är perfekt om man vill komma bort en helg, lyxa till det och bara njuta utan alla måsten.

Boka nu
Shape