Succén Champions of rock är tillbaka - med stor Queen-hyllning

Till hösten intas Skellefteå Kraft Arena av succéshowen "Champions of rock". Där ingen mindre än bandet The Arks tidigare frontman Ola Salo rockar loss tillsammans med två andra stjärnor i en stor Queen-hyllning.

Efter den stora succén med ”Jesus Christ Superstar” år 2014, som sågs av inte färre än 100 000 personer, återvänder nu Ola Salo till Skellefteå för en stor arenaturné. Tillsammans med musikalartisten Peter Johansson, som bland annat spelat mot Salo i ”Jesus Christ Superstar”, och Peters stjärnkollega från West End, Jenna Lee-James som också gjort sig känd på musikalscenen, genomför de showen ”Champions of rock”.

Showen beskrivs som en magnifik hyllning till bandet Queen, och det är tredje gången de turnerar runt i Sverige. Den senaste showen gjorde succé och slog flera publikrekord runt om i landet. Det är med andra ord en minst sagt älskad show som Skellefteå får äran att välkomna i höst. Den 20 oktober 2017 intar super-trion Skellefteå Kraft arena och kommer att fylla den av Queens storslagna låtar.

Läs också