Skellefteås julbord

Här listar vi julbord i Skellefteå där du enkelt kan boka julbord.
Utbudet av julbordär mycket varierat. Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Skellefteå. Smaklig måltid!

['FI:KAᛧ]

SKELLEFTEÅS JULBORD

Här listar vi julbord i Skellefteå där du enkelt kan boka julbord. Besök restaurangernas hemsidor för att se deras julspecialiteter av julbord. Smaklig måltid!

BRYGG CC JULBORD 14-15/12>>
14-15 december är det dags för julbord på Brygg CC. Båda datumen är det två sittningar som gäller 17.30 och 19.30

DFC – DIN FEST PÅ CAMPUS  28/11 – 14/12>>
Restaurangen på Skellefteå Campus använder riktiga råvaror och så lokalproducerat som möjligt för att få till den bästa smaken.

KURJOVIKENS SJÖKROG JULBORD 8-15-22/12>>
De dukar upp för ett riktigt stort och magiskt julbord ute på Kurjovikens Sjökrog med närproducerade råvaror och hemlagade rätter. Julbordet blir en klassiker med några moderna nykomlingar för att chocka smaklökarna till nya upplevelser och kanske rent av nya traditioner.

LILLA MARI JULTALLRIK 1-21/12>>
I år serverar dem en härlig jultallrik. Julbord för företag eller större sällskap. Lilla Mari kommer ha glöggkvällar med goda tillbehör varje fredag fram till jul med start den 30/11.

MEDLEFORS JULBORD 6-20/12>>
Kökets egna inlagda sillar. Färska, lokala råvaror på tallriken och i glasen. Och miljön såklart med den sprakande brasan i bakgrunden. Det är vad som gör vårt julbord lite annorlunda och mycket mer hemlikt. Kombinera med möte eller låt bara julbordet bli en välsmakande kväll med familj, vänner eller kollegor.

NORDANÅGÅRDEN JULBORD 30/11 – 23/12>>
Traditionellt och genuint julbord i Skellefteå! Värdshus Nordanågården ligger mitt i ett naturskönt kulturområde omgärdat av bodar från 1700-talet, lanthandel från början av seklet och många andra sevärdheter.

NYA ARKEN JULBORD 25/11 – 22/12 >>

RINKSIDE JULBORD 30/11 – 16/12>>
Rinkside traditionsenliga julbord som spetsats med kökets egna delikatesser står framdukat utvalda dagar mellan 30 november till 16 december. Vid några datum finns det dessutom möjlighet att samtidigt följa Skellefteå AIK:s bortamatch i restaurangen.

SCANDIC JULBORD 23/11 – 16/12>>
Ett grundligt utarbetat julbord med både tradition och moderna smaker. Mattorget är hjärtat av innergården, vilket gör att miljön både känns varm och avkopplande. Till det hörs ljuva toner av Mats Bergqvist med vänner, för en perfekt upplevelse.
Julbord, tors-lör 23/11-15/12 | Julbrunch, söndagar 25/11-16/12 | jullunch, 29/11, 6/12, 13/12 | Familjejul 24/11

STIFTSGÅRDEN JULBORD SKELLEFTEÅ – 24/11 – 21/12>>
Stiftsgrådens julbord är en upplevelse för alla sinnen i stämningsfull julmiljö. Alla rätter på derast julbord är gjorda av deras kockar, allt från köttbullar, patéer, sillar till desserterna och kolan, hos oss finns inga halvfabrikat.
Jullunch, tis-fre | Stiftsgårdens herrgårdsjulbord, tisdag-söndag | Julbord i Pehrkällaren, tisdag-söndag | Julweekend 24/11-21/12

SKRÅMTRÄSK KVARN JULBUFFÉ 5-16/12>>
Julbuffé – 100% eko. Goda vegetariska rätter, varma och kalla, med julens smaker kompletteras med sill, lax och vilt. En efterrättsbuffé fylld med allehanda godsaker avslutar kvällens läckerheter. Allt tillagas från grunden i derast eget kök. Med 100% ekologiska råvaror, till stor del lokalproducerade.

STADSKÄLLAREN JULBORD 13-15/12>>
Stadskällaren dukar upp en lyxig och unik julbuffé – självklart med tradicionalela favoriter men även favoriter i deras ägen tappning. Stora utbud i Saluhallen av ost och chark kommer också förgylla stadskällaren stora julbord.

VERANDAN JULBORD MED SHOW 23/11 – 15/12>>
Julbord med Svarttjärns Batterifabrik. Möt Svarttjärns nya & välkända karaktärer för en ny stekhet & fartfylld revy. Nytt mål i Svarttjärn – 120 invånare 2030
Efter en rejäl spånskiva i Svarttjärn kom mötet fram till ett snabbt beslut att ge sig in i energibranchen.

VÄSTERBOTTENSTEATERN JULTALLRIK 17/11 – 22/12 >>
HasseåTages Julafton. Maffig hyllningsföreställning fylld av julstämning, upptåg, humor, skönsång, nostalgi och självklart julens alldeles egen Karl Bertil Jonsson. Kom i julstämning! I samband med föreställningarna kan du avnjuta en smakfull jultallrik. Förbokas vid biljettköp.

WHITE MOUNTAIN LODGE JULBORD 1/12>>
Traditionellt Julbord med inslag av lokalproducerade råvaror.  Njut av ett förstklassigt julbord i vildmarksmiljö med vacker utsikt över kvarndammen. Allt till tonerna av mysig julmusik med diverse framträdanden.