Så åker du buss under SM-veckan

Åk gratis på de extrainsatta hop on-hop of -bussarna under SM-veckan. Gratis parkering finns i anslutning till busshållplatser på Solbacken västra och Anderstorp västra för dig som kör bil.

HOP-ON, HOP-OFF & VART DU PARKERAR

Åk gratis på de extrainsatta hopon-, hopof -bussarna under SM-veckan. Gratis parkering finns i anslutning till busshållplatser på Solbacken västra och Anderstorp västra för dig som kör bil.

SM-Mössan ger dig inte bara gratis inträde till alla idrotter, du åker dessutom gratis lokaltrafik under hela veckan med Skellefteåbuss. Har du ingen mössa så gäller ordinarie taxa på bussarna. Det finnas även extra insatta hopon– hoppoff bussar som är gratis och går olika tider mellan de olika arenorna beroende av dag och tävling.

Ladda ner hop on/hop off -bussarna turlista >>
Länk till ordinarie lokaltrafik i Skellefteå >> 

Parkering

För dig som kommer med bil till Skellefteå har vi två stora gratisparkeringar. En vid Anderstorp, och en på Solbacken. Därifrån går det hop on – hop off bussar till de olika arenorna, se tidtabell och busskarta i bilagan. Vid varje parkeringsområde finns det bussvärdar på plats som kan svara på frågor och vara behjälpliga.
Parkeringskarta & turlista >>

Tillbaka till SM-vecka-webben >>

Läs också