Nu kommer Idol till Skellefteå!

Den 9:e april är det Skellefteås tur att värda en av Sveriges största musiktävlingar - Idol. Audition kommer att hållas på Folkparken där du med artistdrömmar får träffa Idol-redaktionen på plats i Skellefteå.

SKELLEFTEÅ - EN AV AUDITIONSTÄDERNA 2017

När Idol för fjortonde gången, tar upp jakten på nästa stora stjärna är en av totalt fem auditionstäder Skellefteå.
- Det var ju 10 år sedan Idol sist besökte Skellefteå och vi ser fram emot att se vilka nya talanger som fostrats i staden. Sedan har vi så klart höga förväntningar på Jönköping med sin långa musiktradition, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent, TV4.

Skellefteå har knappt hunnit andas ut efter delfinal fyra av Melodifestivalen innan det är dags att kratta manegen för stora tv-produktion.
– Vi är både stolta och glada över att Skellefteå flyttar fram positionerna som en evenemangsstad. Att Idol väljer Skellefteå som nordligaste auditionstad är ett kvitto på att vi är duktiga på att leverera bra evenemangsupplevelser.

Den 9:e april är det Skellefteås tur och audition kommer att hållas på Folkparken.
– Det är ju den tid på året som jag älskar. Att få komma ut i landet och träffa alla grymma sökande som har talang, drömmar och modet som krävs. Jag är mycket spänd på att se vilka som tar chansen i årets Idol, säger programledaren Pär Lernström.

Mer information om Idol hittar du här >>