First Aid Kit till Skellefteå!

Efter avslutat världsturné väntar ett antal spelningar i sommarsverige – varav Skellefteå är en av städerna som får besök. Men det stannar inte vid First Aid Kit – deras förband är nämligen ingen mindre än Magnus Carlson, sångaren från Weeping Willows. Kanske en av sommarens mest självklara anledning till varför du borde hänga i Skellefteå i sommar!

VIDEO: FIRST AID KIT - MY SILVER LINING

FIRST AID KIT I SKELLEFTEÅ

First Aid Kit befinner sig just nu på en världsturné och har bland annat uppträtt på talkshows som Letterman och The Ellen DeGeneres Show. I sommar gör de just nu några Sverigespelningar – varav en är i Skellefteå.

Duon First Aid Kit, som består av systrarna Klara och Johanna Söderberg, har sedan starten 2007 vuxit till en av Sveriges största musikexporter. De har släppt fyra fullängdsalbum, turnerat runt hela världen och toppat globala listor med låtar som ”Emmylou” och ”Lion’s roar”. Efter att de avslutat sin pågående världsturné väntar ett antal spelningar i sommarsverige – och nu är det klart att Skellefteå är en av städerna som får besök. Men det stannar inte vid First Aid Kit – deras förband är nämligen ingen mindre än Magnus Carlson, sångaren från Weeping Willows.

Med sin unika stämsång och ljudbild av folk, country och americana har First Aid Kit blivit ett av vår tids mest älskade band – och en av landets största internationella framgångar. Och att Magnus Carlson, en av Sveriges absolut bästa röster, gästar som förband säger en del om vad du kan förvänta dig i den 14 juli på Nordanå i Skellefteå.

– Det här är den största satsningen vi någonsin gjort. Vi har kämpat hårt för detta, och nu när allt är klart känns det nästan overkligt. Vi är väldigt glada att vi får skapa denna kväll här i Skellefteå och tror det kommer bli fantastiskt, säger arrangör Sofia Andersson Lundberg, For Events.

Spelningen kommer äga rum 14 juli på Nordanåområdet i Skellefteå och är en av två spelningar i Sverige i sommar.